Apollo 963mm 38" 90W serie reg flash ramp

38" flash ramp Apollo

De Flash Ramp van Apollo is gemaakt van hoogwaardige, robuuste materialen. De reeks is waterbestendig en heeft een sterke polycarbonaat lens en een gegoten aluminium basis. De Apollo lichtbalk biedt intens 360° licht

De 38" Flash bar vanApollo heeft 90 LED's en 19 knippatronen. Hij heeft een totaal vermogen van 90W

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 963mm
  2. Breedte: 38mm 270.6mm
  3. Hoogte: 98.5mm

De reeks is ECE R10 en R65 goedgekeurd

RF7652
€ 528,29
€ 528,29 € 436,60
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 528 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 528 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,28.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Apollo 963mm 38" 90W serie reg flitsstripverlichting

De Apollo LED strip vertegenwoordigt een innovatie op het gebied van autoverlichting, die effectief reageert op uw behoeften. Dankzij het geavanceerde ontwerp en de uitzonderlijke eigenschappen biedt deze LED stripverlichting een veelzijdige en krachtige verlichtingsoplossing voor verschillende toepassingen.

Apollo is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit, die een uitzonderlijke helderheid en duurzaamheid garanderen. Deze LED's zijn zorgvuldig gepositioneerd over de lengte van de trapleuning voor een gelijkmatige lichtspreiding, waardoor een maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs bij weinig licht.

De Apollo hellingbaan is voorzien van geavanceerde optica om ervoor te zorgen dat het licht gelijkmatig en efficiënt wordt verspreid. Hierdoor profiteer je van uitstekende zichtbaarheid, zelfs als het donker is of als het slecht weer is. Of je de schijnwerper nu professioneel of recreatief gebruikt, deze LED schijnwerper geeft je een betere zichtbaarheid en meer veiligheid.

Bovendien biedt Apollo een aantal praktische functies. Dankzij het gebruiksvriendelijke montagesysteem kan hij snel en veilig op je voertuig worden bevestigd. Hij heeft ook verschillende verlichtingsmodi, zodat u hem kunt configureren volgens uw specifieke behoeften.

Een ander opvallend aspect van de Apollo oprijplaat is zijn stevige, duurzame ontwerp. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, is uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen schokken, trillingen en de elementen. Hierdoor is het een ideale keuze voor gebruik op terreinwagens en voertuigen van hulpdiensten.

Kortom, de Apollo LED stripverlichting is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en duurzame oplossing voor autoverlichting. Dankzij de LED's van hoge kwaliteit, het solide ontwerp en de geavanceerde functies verbetert de zichtbaarheid en de rijveiligheid, zowel op de weg als off-road.

RF7652

Gegevensblad

IP
IP65
Spanning
10/30V
Lengte
963mm
Breedte
270.6mm
Aantal modi
19
Montage
Vast
Hoogte met steun
98.5mm
Bedrijfstemperatuur
-20C tot +65C
Gekleurde lens
UV-bestendig polycarbonaat
type verbinding
kabel
stroom
90W
aantal leds
90