Apollo Flash mini Master magnetische helling transparante lens

Mini Masterflitshelling met transparante lens van Apollo

De Flash-minischans van Apollo heeft een transparante lens.

De ondersteuning voor de mini-waarschuwingsbalk van Apollo is magnetisch met een verbinding via sigarenaansteker

De Mini Master waarschuwingsbalk is een compacte verlichtingsoplossing die is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen.

De aluminium behuizing en de lens van polycarbonaat zorgen ervoor dat de flitser zeer goed bestand is tegen water, stof en stoten

De flitsaanloop is extreem helder en ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen

De Mini Master-waarschuwingsbalk heeft 10 knippatronen en 20 LED's

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 297 mm
  2. Breedte: 175 mm
  3. hoogte: 53 mm
RF7635
€ 116,81
€ 116,81 € 96,54
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 116 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 116 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Apollo Mini Master magnetisch flitslicht met transparante lens

De Mini Master flitslamp vanApollo is een uiterst veelzijdig en praktisch LED-verlichtingsapparaat dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid in allerlei situaties te verbeteren. Deze compacte lamp is uitgerust met een magnetische houder waardoor hij gemakkelijk te installeren is op verschillende voertuigen zoals vrachtwagens, auto's, motoren, bedrijfsvoertuigen en vele andere.

De ingebouwde LED's in de Mini Master flitslamp zorgen voor een opmerkelijke helderheid en betrouwbare prestaties. Dankzij een aantal strategisch geplaatste LED-modules straalt de strip uniform licht uit over een brede hoek, waardoor de zichtbaarheid in alle richtingen wordt verbeterd, dag en nacht, voor duidelijke, heldere bewegwijzering die de verkeersveiligheid verbetert.

De Mini Master vanApollo is ook zeer praktisch in gebruik, met verschillende flitsmodi die optimale flexibiliteit bieden om aan verschillende behoeften te voldoen. Je kunt kiezen uit verschillende flitspatronen zoals afwisselend flitsen, gelijktijdig flitsen, stroboscopisch flitsen en nog veel meer, om aan de specifieke eisen van je omgeving te voldoen.

Bovendien is deze Mini Master-flitser gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen, zodat hij zelfs onder zware omstandigheden uitstekend meegaat. Hij is ontworpen om trillingen, weersinvloeden en schokken te weerstaan, waardoor betrouwbare prestaties en een lange levensduur gegarandeerd zijn.

RF7635

Gegevensblad

IP
IP 65
Spanning
12/24V
Lengte
297 mm
Breedte
175 mm
Aantal modi
10
Montage
Magnetisch
Hoogte met steun
53 mm
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
Aansteker
lensmaterialen
polycarbonaat
aantal leds
20