Juluen Flash ST3 3 led blauw

Juluen Flitser ST3 3 led blauw

De ST3 flitser heeft 16 flitsstanden

De Juluen blauwe flitser is extra dun: slechts 10,6MM dik

Juluen's flitserontwerp is bestand tegen trillingen en weersinvloeden

Afmetingen:

  1. Lengte: 86MM
  2. Breedte: 27MM
  3. Diepte: 10.6MM
F0146ST3
€ 78,67
€ 78,67 € 65,02
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 78 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 78 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,78.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash ST3 3 led blauw

De Juluen Flash ST3 3 LED blauw is een krachtig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden in omstandigheden met weinig licht. Het is speciaal ontworpen voor gebruik in hulpverleningsvoertuigen, servicetrucks of elk ander voertuig dat effectieve waarschuwingsverlichting nodig heeft.

Deze zwaailamp heeft drie blauwe LED's met hoge intensiteit die een helder, krachtig licht produceren. De LED's zijn strategisch geplaatst om een maximale dekking van de omgeving te garanderen. Dankzij hun hoge lichtsterkte zijn deze LED's van een afstand zichtbaar, zelfs bij daglicht of slecht weer, waardoor ze een ideale keuze zijn om de aandacht van bestuurders en voetgangers te trekken.

De Flash ST3 is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij heeft een robuuste, weerbestendige behuizing, zodat hij bestand is tegen de zware omstandigheden op de weg. Bovendien heeft hij verschillende flitsmodi, zoals de stroboscoopmodus, afwisselende flitsmodus en gelijktijdige flitsmodus, zodat hij flexibel kan worden gebruikt om aan de specifieke behoeften van elke situatie te voldoen.

De Flash ST3 is uitgerust met een synchronisatiefunctie waarmee meerdere knipperlichten met elkaar gesynchroniseerd kunnen worden, wat de zichtbaarheid en algehele veiligheid ten goede komt.

Kortom, de Flash ST3 3 LED blauw van Juluen is een betrouwbare, hoogwaardige keuze voor hulp- en dienstvoertuigen die een krachtige waarschuwingsverlichting nodig hebben. Met zijn hoge helderheid, installatiegemak en verschillende knipperopties biedt dit knipperlicht optimale zichtbaarheid om de veiligheid op de weg te garanderen.

F0146ST3

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Spanning
12/24V
Hauteur
27 mm
Lengte
86 mm
Aantal modi
16
Diepte
10,6 mm
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk