Mini sjaal Europa

Mini sjaal met zuignap uit Europa

Hoogte: 330mm

Breedte: 90mm

DI98531
€ 3,75
€ 3,75 € 3,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 3 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 3 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,03.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Europa minisjaal

Deze Europese minisjaal is een elegant en veelzijdig decoratiestuk, ideaal om een vleugje charme toe te voegen aan elke ruimte. Deze sjaal is met zorg en oog voor detail ontworpen en heeft een kenmerkend Europees patroon dat doet denken aan het rijke culturele erfgoed van het continent.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze sjaal niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Het compacte formaat maakt hem perfect voor gebruik in verschillende contexten, of je hem nu gebruikt om je huis te versieren, een tafel aan te kleden of cadeau te geven.

Elke minisjaal is individueel verpakt, waardoor hij praktisch is om op te bergen en cadeau te geven. Het is de perfecte keuze voor mensen die Europese kunst waarderen en een vleugje elegantie in hun dagelijks leven willen brengen.

Of je nu je huis decoreert of een uniek cadeau geeft, deze Europese minisjaal is een echt juweel dat de aandacht van velen zal trekken

DI98531