Lazer grille-inbouwset VW Crafter (2017+) Triple R-750

Aangepaste voertuigintegratieset voor installatie van Lazer Led-koplampen

Op maat gemaakt voor VW Crafter van 2017 of later

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige montage van Lazer high performance Led-koplampen in de grille van de Volkswagen Crafter

De Lazer inbouwkit bevat

  1. twee Triple-R 750 high-performance LED-koplampen met een amberkleurig of wit positielicht
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een bedradingsset voor twee lampen
  4. installatiehandleiding

De twee Lazer Triple-R 750 LED spots produceren in totaal 9240 lumen en een lichttemperatuur van 5000K. Elke spot heeft 4 krachtige LED's.

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Volkswagen Crafter inbouwkit te garanderen

GK-VWCR-G2-01K
€ 732,05
€ 732,05 € 605,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 732 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 732 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Volkswagen Crafter (2017+) Triple R-750 grille integratie kit

De integratiekit voor 2017+ Volkswagen Crafter met Lazer Triple R 750 grootlicht is ontworpen om een optimale oplossing te bieden voor het integreren van Lazer Triple R 750 grootlicht in uw Volkswagen Crafter. Deze kit is speciaal ontworpen om perfect in de grille van je voertuig te passen, voor een esthetisch aantrekkelijke en geïntegreerde look.

De inbouwkit bevat alle benodigde onderdelen voor een eenvoudige en veilige installatie van het Triple R 750 grootlicht, inclusief een specifieke grille die is ontworpen voor het grootlicht en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en professionele afwerking.

Het Triple R 750 grootlicht van Lazer is een krachtige, krachtige lamp die zorgt voor een betere zichtbaarheid op de weg bij rijden in het donker of bij weinig licht. Ze zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om een helder wit licht te bieden, waardoor obstakels beter worden waargenomen en je veiliger kunt rijden.

De integratie van deze grootlichtkoplampen op je Volkswagen Crafter verbetert niet alleen de esthetiek van je auto, maar ook de functionaliteit en veiligheid. Triple R 750 grootlicht biedt een uitstekend bereik en een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor je verder kunt kijken en de weg voor je beter kunt verlichten.

Kortom, de Volkswagen Crafter inbouwkit met Triple R 750 grootlicht van Lazer is een complete en geoptimaliseerde oplossing waarmee je het uiterlijk en de prestaties van je Crafter kunt verbeteren. Met deze krachtige grootlichten kun je veiliger en prettiger rijden, zelfs bij weinig licht.

GK-VWCR-G2-01K