Lazer grille-inbouwkit Renault Master (2020+) Triple R-750

Op maat gemaakte voertuiginbouwset voor de installatie van de Lazer Led-koplamp

Op maat gemaakt voor Renault Master 2020 en hoger

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor een snelle en eenvoudige montage van de Lazer high performance Led-koplampen in de grille van je Renault Master

De Lazer inbouwkit bevat:

  1. twee Triple-R 750 krachtige led-koplampen met groot licht en amberkleurig of wit positielicht
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een snijgeleider bestaande uit 4 beugels
  4. een bedradingsset voor twee lampen
  5. montagehandleiding

De twee Lazer Triple-R 750 LED schijnwerpers produceren in totaal 9240 lumen en een lichttemperatuur van 5000K. Elke spot heeft 4 krachtige LED's.

De beugels zijn weerbestendig en bestand tegen chemicaliën om de duurzaamheid van de Renault Master inbouwkit te garanderen

GK-RNMS-G2-1K
€ 732,05
€ 732,05 € 605,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 732 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 732 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer grille-integratieset Renault Master (2020+) Triple R-750

Ontdek de krachtige integratiekit die speciaal is ontworpen voor de Renault Master 2020, in combinatie met de krachtige Triple R 750 zeis van Lazer. Deze kit is de ultieme oplossing om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren, zowel op de weg als buiten de gebaande paden.

De integratiekit voor de Renault Master 2020 is eenvoudig en discreet te installeren en integreert perfect in de grille van je voertuig. Dankzij het specifieke ontwerp is het een aanvulling op de esthetiek van de Master zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Eenmaal geïnstalleerd zorgt het voor een opvallende en moderne look, die het unieke karakter van je Renault Master versterkt.

Het pronkstuk van de kit is Lazer's Triple R 750 zeis, bekend om zijn superieure kwaliteit en uitzonderlijke prestaties. Uitgerust met drie krachtige LED's biedt de Triple R 750 weglamp een opmerkelijke helderheid en een indrukwekkend bereik. Of je je nu op moeilijke paden begeeft of slecht verlichte gebieden doorkruist, deze configuratie garandeert optimale zichtbaarheid, waardoor jouw veiligheid en die van andere weggebruikers gegarandeerd is.

De kit is snel en eenvoudig te installeren dankzij de meegeleverde beugels en bevestigingen. Hoogwaardige materialen garanderen duurzaamheid en weerstand tegen de meest veeleisende wegomstandigheden, zodat uw 2020 Renault Master-integratieset en Triple R 750 zeis in alle omstandigheden betrouwbaar blijven.

Wacht niet langer om je rijervaring te verbeteren met Lazer's 2020 Renault Master integratieset en Triple R 750 zeis. Met hun perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en prestaties ben je klaar om elke uitdaging op de weg aan te gaan, dag en nacht.

GK-RNMS-G2-1K

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Lumen
9240lm
Mate van lichtstraal
19°
verbruik
88W
aantal leds
8
dealer
Renault