Lazer grille-integratieset Ford Transit Custom (2012+) Triple R-750

Aangepaste voertuigintegratieset voor installatie van Lazer Led-koplampen

Op maat gemaakt voor Ford Transit Custom van 2012 en ouder

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige installatie van Lazer's high performance Led-koplampen in de grille van de Ford Transit Custom

De Lazer integratiekit omvat

  1. twee Triple-R 750 high performance LED-koplampen met een amberkleurig of wit positielicht
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een bedradingsset voor twee lampen
  4. installatie-instructies

De twee Lazer Triple-R 750 LED spots produceren in totaal 9240 lumen en een lichttemperatuur van 5000K. Elke spot heeft 4 krachtige LED's.

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Ford Transit Custom inbouwkit te garanderen

GK-FTC-G2-01K
€ 732,05
€ 732,05 € 605,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 732 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 732 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer grille-integratieset Ford Transit Custom (2012+) Triple R-750

De integratiekit voor 2012 Ford Transit Custom, met Lazer's Triple R 750 grootlicht, is een zeer functionele en esthetisch geïntegreerde oplossing om de verlichtingsprestaties van je voertuig te verbeteren.

De kit is speciaal ontworpen om perfect te passen op het 2012 Ford Transit Custom-model en biedt een eenvoudige en probleemloze installatie. Het omvat een speciale grille die op maat is gemaakt om overeen te komen met het originele ontwerp van het voertuig, waardoor een naadloze en professionele uitstraling ontstaat.

Lazer's Triple R 750 grootlichten zijn koplampen van hoge kwaliteit die een uitzonderlijke helderheid en indrukwekkend bereik bieden. Ze maken gebruik van geavanceerde technologie om een helder, scherp en krachtig licht te produceren, waardoor het zicht 's nachts en in slechte weersomstandigheden aanzienlijk wordt verbeterd.

De integratieset voor Ford Transit Custom bevat alle accessoires die nodig zijn voor de installatie, inclusief montagebeugels, kabels en connectoren. Er zitten ook gedetailleerde instructies bij om je door het installatieproces te leiden, zelfs als je geen ervaring hebt met het aanpassen van voertuigen.

Door te kiezen voor deze integratieset krijg je een oplossing van hoge kwaliteit die de veiligheid en functionaliteit van je Ford Transit Custom uit 2012 verbetert. Lazer's Triple R 750 grootlicht voegt een extra dimensie toe aan uw bestaande verlichting, waardoor u verder kunt zien en beter kunt anticiperen op obstakels op de weg.

Samengevat is de 2012 Ford Transit Custom inbouwkit met Lazer Triple R 750 grootlicht een ideale keuze voor wie op zoek is naar een aanzienlijke upgrade van de verlichting van zijn voertuig, met een eenvoudige installatie en een geweldig uiterlijk.

GK-FTC-G2-01K

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Lumen
9240lm
Mate van lichtstraal
19°
verbruik
88W
aantal leds
8
dealer
Ford