Lazer grille-inbouwkit Land Rover Discovery 5 ST4 Evolution

Custom voertuig integratie kit voor Lazer Led koplamp installatie

Op maat gemaakt voor Land Rover Discovery 5

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige montage van krachtige koplampen op uw Land Rover Discovery 5

De Lazer-inbouwkit omvat

  1. twee ST4 Evolution koplampen
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een snijgeleider met 4 beugels
  4. een bedradingsset voor twee lampen
  5. installatie-instructies

De twee Lazer ST4 Evolution LED schijnwerpers produceren in totaal 8272 lumen en een lichttemperatuur van 5000K. Elke schijnwerper heeft 4 krachtige LED's.

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Land Rover Discovery 5 inbouwkit te garanderen

GK-DISCO5-01K
€ 665,50
€ 665,50 € 550,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 665 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 665 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,65.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer grille-inbouwkit Land Rover Discovery 5 ST4 Evolution

De integratiekit voor Land Rover Discovery 5 met ST4 Evolution grootlicht van Lazer is een hoogwaardig uitrustingspakket dat speciaal is ontworpen om de prestaties en esthetiek van je voertuig te verbeteren. Deze kit is de ideale keuze voor Land Rover Discovery 5-eigenaars die extra functionaliteit en een meer opvallende look aan hun voertuig willen toevoegen.

De kit bevat Lazer's ST4 Evolution grootlicht, die bekend staan om hun uitzonderlijke lichtopbrengst en robuuste bouwkwaliteit. Deze grootlichten maken gebruik van de nieuwste LED-technologie voor een betere zichtbaarheid en een groter bundelbereik, wat vooral belangrijk is bij off-road rijden of bij weinig licht.

Het meegeleverde integratierooster is speciaal ontworpen om perfect te passen op de Land Rover Discovery 5 en geeft het een gestroomlijnde, geïntegreerde look. Het is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en biedt betrouwbare bescherming tegen de elementen.

De installatie van de inbouwkit is relatief eenvoudig dankzij de gedetailleerde instructies. Eenmaal geïnstalleerd, biedt het een aanzienlijke verbetering van de esthetiek van je Land Rover Discovery 5, terwijl het de zichtbaarheid en veiligheid op de weg aanzienlijk vergroot.

Samengevat is de Lazer ST4 Evolution High Beam Integration Kit voor de Land Rover Discovery 5 een must-have keuze voor eigenaren die extra functionaliteit, beter zicht en een stijlvolle look willen toevoegen aan hun voertuig. Het biedt de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en stijl, waardoor uw Land Rover Discovery 5 een nog opvallender voertuig wordt op elk terrein.

GK-DISCO5-01K

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Lumen
8272lm
Mate van lichtstraal
40°
verbruik
94W
aantal leds
8
dealer
Land Rover
Marque
Lazer