Lazer Land Rover Defender (2020+) Triple R-750 Elite grille-integratieset

Aangepaste voertuig integratie kit voor Lazer Led koplamp installatie

Op maat gemaakt voor 2020+ Land Rover Defenders

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige montage van Lazer high performance Led-koplampen op de grille van de Ford Ranger

De kit is ontworpen voor voertuigen van MY20 en later

De Lazer integratiekit omvat

  1. twee hoogwaardige Triple-R 750 Elite LED-koplampen
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een snijgeleider met 4 beugels
  4. een bedradingsset voor twee lampen
  5. installatiehandleiding

De twee Lazer Triple-R 750 Elite LED schijnwerpers produceren in totaal 10136 lumen en een lichttemperatuur van 5000K. Elke schijnwerper heeft 4 krachtige LED's.

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Land Rover inbouwkit te garanderen

GK-DEF750-EL-G2-01K
€ 889,35
€ 889,35 € 735,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 889 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 889 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Land Rover (2020+) Triple R-750 Elite grille integratiekit

De Lazer Land Rover Elite integratiekit is een ultramoderne oplossing speciaal ontworpen voor eigenaars van Land Rover Defenders van 2020 en later. Deze Elite-kit is speciaal ontworpen voor een naadloze integratie van Lazers Triple-R 750 Elite koplampen in de grille van uw voertuig.

Met zijn geavanceerde technologie en stijlvolle design is de Lazer Land Rover Elite-integratieset de ideale keuze om de zichtbaarheid van je Land Rover Defender te verbeteren met behoud van de originele esthetiek. Dankzij het op maat gemaakte ontwerp past deze kit perfect op de grille van uw voertuig en creëert hij een harmonieuze en professionele look.

De Triple-R 750 Elite koplampen van Lazer bieden een indrukwekkend lichtvermogen en zorgen voor optimaal zicht in alle rijomstandigheden. Met hun brede, krachtige lichtbundel kunt u met deze koplampen verder en duidelijker zien, zodat u veilig kunt rijden, zowel op de weg als off-road.

Lazers Elite-inbouwkit voor Land Rover is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen, die betrouwbare bescherming bieden tegen de elementen en een lange levensduur garanderen. Bovendien is de installatie snel en eenvoudig, zonder ingewikkelde aanpassingen aan je voertuig.

Of je nu de zichtbaarheid wilt verbeteren tijdens je off-road avonturen of gewoon een extra vleugje stijl wilt toevoegen aan je Land Rover Defender, de Lazer Land Rover Elite Integratie Kit is de perfecte keuze. Gun jezelf een geweldige rijervaring en een unieke look met deze hoogwaardige Elite-integratieset van Lazer.

GK-DEF750-EL-G2-01K

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Lumen
10136lm
Mate van lichtstraal
42°
verbruik
104W
aantal leds
8
dealer
Land Rover
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk