Lazer Ford Ranger (2019+) Triple-R 750+ grille-inbouwset

Custom voertuig integratie kit voor Lazer Led koplamp installatie

Op maat gemaakt voor 2019 Ford Ranger grille

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige montage van Lazer high performance Led-koplampen op de grille van de Ford Ranger

De kit is ontworpen voor voertuigen van MY19 en later

De Lazer integratie kit bevat:

  1. twee Triple-R 750 high performance LED-koplampen met amber of wit positielicht
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een bedradingsset voor twee lampen
  4. installatie-instructies

De twee Lazer Triple-R 750 LED spots produceren in totaal 9240 lumen en een lichttemperatuur van 5000K. Elke spot heeft 4 krachtige LED's.

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Ford Ranger inbouwkit te garanderen

GK-FR-G2-02K
€ 732,05
€ 732,05 € 605,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 732 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 732 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer grille-inbouwset Ford Ranger (2019+) Triple-R 750+

Lazer's grille-integratieset voor 2019+ Ford Ranger modellen is een geoptimaliseerde oplossing voor het naadloos integreren van extra koplampen in de grille van het voertuig. Deze kit is speciaal ontworpen voor een eenvoudige en veilige installatie, met behoud van de algehele esthetiek van de Ford Ranger.

De Lazer-grille-inbouwkit is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert duurzaamheid en weerstand tegen zware wegomstandigheden. Hij is speciaal ontworpen om strak om de grille van de Ford Ranger te passen, voor een nette en professionele uitstraling.

De installatie van de integratiekit is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan de carrosserie van het voertuig. De extra koplampen worden stevig bevestigd in de grille en zorgen voor krachtige, betrouwbare verlichting voor het rijden in het donker of bij slecht zicht.

Met Lazer's grille-integratieset kun je de verlichting van je 2019 Ford Ranger drastisch verbeteren, wat de veiligheid en zichtbaarheid op de weg ten goede komt. Of je nu off-road rijdt of in een stedelijke omgeving, met deze kit kun je de verlichtingsprestaties van je voertuig optimaliseren.

GK-FR-G2-02K

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Lumen
9240lm
Mate van lichtstraal
19°
verbruik
88W
aantal leds
8
dealer
Ford
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk