Lazer grille-inbouwkit Ford Ranger (2016+) Triple-R 750+ Elite

Aangepaste voertuigintegratieset voor installatie van Lazer Triple-R 750+ Elite Ledkoplampen

Op maat gemaakt voor 2016+ Ford Ranger centrale grille

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige montage van Lazer high performance Led-koplampen op Ford Ranger grille

De kit is ontworpen voor voertuigen van MY16 en later

De Lazer integratie kit bevat:

  1. twee hoogwaardige Triple-R 750 Elite LED-koplampen
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een bedradingsset voor twee lampen
  4. installatie-instructies

De twee Lazer Triple-R 750 LED schijnwerpers produceren in totaal 10136 lumen en een lichttemperatuur van 5000K. Elke schijnwerper heeft 4 krachtige LED's.

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Ford Ranger inbouwkit te garanderen

GK-FR-Elite-G2-01K
€ 823,20
€ 823,20 € 735,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 823 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 823 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,23.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer grille-inbouwset Ford Ranger Triple-R 750+ Elite

Lazer's grille-integratieset voor Ford Ranger-modellen vanaf 2016 biedt een geoptimaliseerde oplossing voor het naadloos integreren van extra koplampen in de grille van het voertuig. De kit is speciaal ontworpen voor eenvoudige en veilige installatie en behoudt de algehele esthetiek van de Ford Ranger.

De Lazer-grille-inbouwset is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert duurzaamheid en weerstand tegen zware wegomstandigheden. De kit past perfect in de grille van de Ford Ranger en zorgt voor een nette en professionele uitstraling.

De installatie van de kit is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan de carrosserie van het voertuig. De extra koplampen worden stevig bevestigd in de grille en zorgen voor krachtige, betrouwbare verlichting voor het rijden in het donker of bij slecht zicht.

Door te kiezen voor Lazer's grille-integratieset kunt u de verlichting van uw Ford Ranger aanzienlijk verbeteren, waardoor de veiligheid en zichtbaarheid op de weg toenemen. Of u nu off-road rijdt of in een stedelijke omgeving, met deze kit kunt u de verlichtingsprestaties van uw voertuig optimaliseren.

GK-FR-Elite-G2-01K

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Lumen
10136lm
Mate van lichtstraal
42°
verbruik
104W
aantal leds
8
dealer
Ford
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk