Nedking 650 mm stalen pneumatische trompet (Ø 140 mm)

Trompet van roestvrij staal, 650 mm lang en 140 mm in diameter

Pneumatische hoorn die 120db produceert

Bevestigingsmateriaal inbegrepen met 8mm luchtaansluiting

Om een optimaal geluid te garanderen en de pneumatische hoorns gemakkelijk te monteren, raden we onze aansluitset aan die het volgende bevat:

KNED65
€ 180,29
€ 180,29 € 149,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 180 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 180 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,80.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Nedking 650 mm stalen pneumatische trompet (Ø 140 mm)

Dit is een roestvrijstalen trompet van topkwaliteit, gemaakt door Nedking, dat gespecialiseerd is in de productie van trompetten voor industriële voertuigen. De trompet is 650 mm lang en heeft een mondstuk met een diameter van 140 mm, dat een krachtig en opvallend geluid produceert om andere weggebruikers te waarschuwen.

De trompet is ontworpen voor montage op vrachtwagens, bussen, boten en andere zware voertuigen. Hij is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle onderdelen die nodig zijn voor de montage. Hij is ook voorzien van een drukventiel om het geluid aan te passen aan de voorkeur van de gebruiker.

Door voor deze trompet te kiezen, kunnen klanten een uitzonderlijke bouwkwaliteit, superieure duurzaamheid en een krachtig, effectief geluid verwachten om andere bestuurders te waarschuwen voor hun aanwezigheid op de weg. Deze trompet is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor het een ideale keuze is voor professionele bestuurders die een extra vleugje veiligheid aan hun voertuig willen toevoegen.

Voeg een extra vleugje veiligheid toe aan je bedrijfsvoertuig met de Nedking roestvrijstalen trompet van 650 mm, die een krachtig en opvallend geluid produceert om andere weggebruikers te waarschuwen

KNED65

Gegevensblad

Surface
chroom
Lengte
650 mm
Diameter
140 mm
decibel
120db
trompet materialen
roestvrij staal
aantal hoorns
1