Hadley dubbele stalen luchthoorn 390mm + 230mm

Luchthoorn voor vrachtwagens met twee hoorns van 390 mm en 230 mm

Om een optimaal geluid te garanderen en de luchthoorns gemakkelijk te kunnen monteren, raden we onze aansluitset aan die bestaat uit:

K08130HAD
€ 211,75
€ 211,75 € 175,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 211 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 211 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Hadley dubbele luchthoorn

De claxon is een essentieel onderdeel van elk voertuig, vooral van vrachtwagens en andere zware voertuigen. Op Ducheminagt bieden we met trots een breed scala aan hoorns van hoge kwaliteit, waaronder de Hadley dubbele luchthoorn met trompet.

Met trompetmaten van 390 mm en 230 mm biedt de Hadley dubbele trompet krachtige geluidsprestaties en een stijlvol ontwerp om het uiterlijk van je voertuig te verbeteren. Deze hoorn is vervaardigd door Hadley, een van de leiders in de hoornindustrie, en is ontworpen om lang mee te gaan en de ontberingen van de weg te weerstaan.

De claxon is snel en eenvoudig te installeren. De hoorn is ook compatibel met andere Hadley trompetaccessoires, zoals de beschermhoes, die extra bescherming biedt tegen de elementen.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare claxon voor je voertuig, dan is de Hadley dubbele trompet een uitstekende keuze. Met zijn superieure bouwkwaliteit, krachtige geluidsprestaties en stijlvolle ontwerp biedt deze claxon een hoogwaardige oplossing voor eigenaars van vrachtwagens en andere zware voertuigen.

Bestel nu bij Ducheminagt voor een snelle levering en uitzonderlijke klantenservice.

K08130HAD

Gegevensblad

Surface
chroom
Lengte
230 mm
390 mm
trompet materialen
roestvrij staal
aantal hoorns
2

Klanten die dit product kochten, kochten ook: