Marco roestvrijstalen trompet 630mm (Ø140mm) + deksel

Persluchthoorn voor buitenmontage met chromen beschermkap

Roestvrijstalen hoorn, geleverd met bevestigingsmateriaal en beschermkap.
Wordt verkocht zonder magneetventiel.

Lengte 630 mm, diameter 140 mm

K11009610
€ 266,44
€ 266,44 € 220,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 266 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 266 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Marco roestvrijstalen trompet 630mm (Ø140mm) + hoes

als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig claxonsysteem voor je voertuig, dan zijn de roestvrijstalen claxonsets van Marco met chromen afdekkappen een uitstekende keuze.

Deze claxonsets zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat superieure duurzaamheid en corrosiebestendigheid biedt. De chromen afdekkappen voegen een vleugje elegantie en stijl toe aan je voertuig.

De set is eenvoudig te installeren en bevat alles wat je nodig hebt voor een snelle en eenvoudige installatie. Bovendien kan de installatie worden aangepast aan je behoeften en voorkeuren met een keuze uit verschillende beltonen.

Met een geluidsvermogen van 118 dB zijn deze alarmen krachtig genoeg om je te waarschuwen voor dreigend gevaar, zodat je veilig de weg op kunt. Bovendien voldoen ze aan de Europese geluidsnormen.

Als je Marco roestvrijstalen claxonsets met chromen deksels koopt op onze website Ducheminagt, kun je profiteren van onze uitstekende klantenservice en snelle levering. Bovendien kun je zeker zijn van superieure productkwaliteit dankzij onze zorgvuldige selectie van topproducten voor autoprofessionals.

Wacht niet langer en bestel nu roestvrijstalen claxonsets met chromen afdekkappen van het merk Marco om de veiligheid en het uiterlijk van je voertuig te verbeteren.

K11009610

Gegevensblad

Certificering
R28, ECE/ONU
Lengte
630 mm
Diameter
140 mm
Decibel
118 dB
trompet materialen
roestvrij staal
aantal hoorns
2

Klanten die dit product kochten, kochten ook: