Marco treinfluit

Originele treinfluit, gemaakt van verchroomd messing

Werkt op perslucht van minstens 8 bar

Inclusief roestvrijstalen montagebeugel

Aansluitingen voor 8mm OD slang

Heeft geen regelklep

product 112 decibel

Luister naar het geluid

K11014010
€ 174,36
€ 174,36 € 144,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 174 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 174 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,74.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Marco's treinfluit: een krachtig waarschuwingsapparaat

Als je op zoek bent naar een krachtige hoorbare waarschuwing voor je vrachtwagen, dan is Marco's treinfluit een verstandige keuze. Deze treinfluit is ontworpen om een luid, opvallend geluid te maken dat van een afstand te horen is om andere bestuurders te waarschuwen voor jouw aanwezigheid op de weg.

Een product van topkwaliteit

Marco's treinfluit is gemaakt van hoogwaardige materialen om een lange levensduur en betrouwbare prestaties te garanderen. De messing constructie zorgt voor een hoge weerstand tegen weersinvloeden, corrosie en slijtage.

Eenvoudig te installeren

Marco's treinfluit is eenvoudig te installeren op je vrachtwagen. Bevestig hem eenvoudig op de positie van je keuze met de meegeleverde bouten. Bovendien is hij dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk te installeren, zelfs in krappe ruimtes.

Een verstandige keuze voor je veiligheid op de weg

Met zijn superieure kwaliteit en betrouwbare prestaties is de TW1 treinfluit van Marco een essentieel accessoire voor je vrachtwagen. Het zorgt voor meer veiligheid op de weg door andere bestuurders op je aanwezigheid te attenderen.

Bestel de TW1 treinfluit van Marco nu op Ducheminagt, uw specialist in vrachtwagenaccessoires, voor een krachtige waarschuwing en meer veiligheid op de weg.

K11014010

Gegevensblad

Decibel
112 dB
trompet materialen
messing