Fristom Ronde werklamp 1200lm kabel

Ronde werklamp van Fristom

Deze werklamp met brede lichtstroom produceert een lichtstroom van 1200 lumen bij een lichttemperatuur van 5700° Kelvin

Deze ronde werklamp biedt een brede verlichtingshoek van dichtbij

Afmetingen zijn:

  1. Diameter: 65mm
  2. Hoogte: 92mm
  3. Diepte: 77mm
PL0362FT
€ 41,44
€ 41,44 € 34,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 41 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 41 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,41.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom Ronde werklamp 1200lm kabel

De voertuigwerklamp van Fristom belichaamt uitstekende verlichting voor professionals en autoliefhebbers. Zorgvuldig ontworpen en uitgerust met de nieuwste LED-technologie, biedt deze koplamp een uitzonderlijke helderheid en duurzaamheid.

Fristom biedt een verlichtingsoplossing voor uiteenlopende behoeften. Of het nu gaat om vrachtwagens, tractoren, bouwmachines of andere voertuigen, deze koplampen bieden een krachtige, gelijkmatige verlichting die zorgt voor optimaal zicht onder alle omstandigheden.

Hun robuuste, schokbestendige constructie zorgt voor betrouwbare prestaties, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Bovendien zijn ze dankzij hun compacte, ergonomische ontwerp eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor ze een praktische, efficiënte verlichtingsoplossing bieden voor alle soorten voertuigen.

Dankzij hun energie-efficiëntie en lange levensduur verlagen Fristom werklampen de onderhoudskosten en leveren ze duurzame prestaties. Of het nu gaat om het verlichten van bouwterreinen in het donker, slecht verlichte wegen of gewoon om het verbeteren van de zichtbaarheid tijdens het werk, werklampen voor voertuigen van Fristom zijn de ideale keuze voor wie het allerbeste op het gebied van autoverlichting wil

PL0362FT

Gegevensblad

Lumen
1200lm
Diameter
66 mm
Diepte
77 mm
Hoogte met steun
92 mm
type verbinding
kabel