• Alleen online

Basis Led dubbele oprijplaat Led positielicht 1059mm 15000lm

1059mm Ledstang uit onze Basic Led serie

De Ledbar heeft een wit of oranje positielicht

De Ledbar heeft een DT aansluiting

De Ledbar heeft 96 leds en produceert een lichtstroom van 15000 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 180W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte: 1059mm
  2. Hoogte met steunen: 88mm
  3. Hoogte zonder steunen: 76mm
  4. diepte: 69mm

model exclusief verkocht op de website

RL0099LB
€ 359,37
€ 359,37 € 297,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 359 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 359 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis LED dubbele oprijplaat 1059mm 15000lm positielicht

De 96 LED Ramp is een ultramodern verlichtingssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten van een verscheidenheid aan industriële en commerciële toepassingen. Met state-of-the-art technologie en een robuuste constructie biedt deze LED stripverlichting een efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing voor een groot aantal omgevingen.

Met 96 krachtige LED's biedt deze LED stripverlichting een uitzonderlijke, gelijkmatige helderheid, waardoor optimale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Elke LED is zorgvuldig geïntegreerd in een duurzame, slijtvaste behuizing die superieure bescherming biedt tegen schokken, trillingen en zware omgevingsomstandigheden.

Het frameloze ontwerp van deze LED strip zorgt voor een gelijkmatige, niet-verblindende lichtverdeling, waardoor een veilige en comfortabele werkomgeving wordt gecreëerd. Dankzij het elegante, compacte ontwerp kan deze LED strip naadloos worden geïntegreerd in elke ruimte zonder afbreuk te doen aan de algehele esthetiek.

Naast zijn uitzonderlijke prestaties is de 96 LED Ramp ook zeer energiezuinig, waardoor het een kosteneffectieve en milieuvriendelijke verlichtingsoplossing is. Het minimale energieverbruik en de lange levensduur helpen om de bedrijfskosten en ecologische voetafdruk te verminderen, waardoor een duurzame en kosteneffectieve verlichtingsoplossing ontstaat.

Bovendien is deze LED stripverlichting voorzien van robuuste DT-connectiviteit, wat zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare installatie en compatibiliteit met een breed scala aan verlichtingssystemen. Deze unieke eigenschap maakt het eenvoudig om de lamp te integreren in verschillende werkomgevingen en biedt optimale flexibiliteit om te voldoen aan verschillende verlichtingseisen.

Kortom, de 96 LED Ramp belichaamt de perfecte combinatie van hoogwaardige verlichtingsprestaties, uitzonderlijke duurzaamheid en uitstekende energie-efficiëntie. Met zijn innovatieve ontwerp en geavanceerde functies is het de voor de hand liggende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare, krachtige verlichtingsoplossing voor hun meest veeleisende industriële en commerciële projecten.

RL0099LB

Gegevensblad

Kleur positie
Oranje
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
76 mm
Lengte
1059mm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
15000lm
Diepte
69 mm
Hoogte met steun
89 mm
stroom
180W
aantal leds
48
dubbele ledstrip
ja