• Alleen online

Basis Led Dubbele Oprijplaat Combo 915mm 13500lm

Basic Led dubbele oprijplaat combinatie 915mm 13500lm

De 78 LED stripverlichting is het toppunt van moderne verlichting voor vrachtwagens en grote voertuigen. Ontworpen om een uitzonderlijke helderheid en ongeëvenaarde betrouwbaarheid te bieden, is deze hoogwaardige LED stripverlichting een onmisbare keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, hoogwaardige verlichtingsoplossing.

Met zijn gestroomlijnde ontwerp en robuuste constructie is deze LED stripverlichting gebouwd om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan en een uitzonderlijke duurzaamheid te bieden. De 78 LED's van hoge kwaliteit die in de strip zijn geïntegreerd, bieden een uitstekende helderheid en zijn tegelijkertijd energiezuinig, met een optimale lichtopbrengst voor een lager energieverbruik.

De installatie van de 78 LED strip is eenvoudig en gemakkelijk, waardoor het een praktische keuze is voor zowel professionals als hobbyisten. Het ergonomische, lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk te vervoeren en te installeren, waardoor het moeiteloos kan worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan voertuigen. Bovendien is de strip voorzien van overspannings- en kortsluitbeveiliging, zodat hij zelfs in de meest veeleisende omgevingen veilig en betrouwbaar werkt.

Deze 78 LED stripverlichting biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid en kan worden aangepast aan verschillende toepassingen en verlichtingsbehoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van de zichtbaarheid tijdens nachtelijke werkzaamheden, het verhogen van de veiligheid op bouwplaatsen of gewoon het toevoegen van een vleugje moderne stijl, deze veelzijdige LED stripverlichting zal voldoen aan de hoogste verwachtingen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Met zijn lange levensduur en geringe onderhoud is de 78 LED-lichtstrip een verstandige investering voor wie op zoek is naar hoogwaardige verlichting voor zijn vrachtwagen of voertuig. Met de perfecte balans tussen prestaties, betrouwbaarheid en energiebesparing is deze LED stripverlichting een ongeëvenaarde keuze voor al uw verlichtingsbehoeften voor grote voertuigen.

RL00355LB
€ 117,37
€ 117,37 € 97,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 117 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 117 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Led bar combo 915mm uit onze Basic Led reeks

De Ledbar heeft een dubbele lichtbundel: een langeafstandsbalk en een spot

De Ledbar heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 78 LED's en produceert een lichtstroom van 13500 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 160W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte: 915mm
  2. Hoogte: 78mm
  3. diepte: 65mm

model exclusief verkocht op de website

RL00355LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
78 mm
Lengte
915mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
13500lm
Diepte
65 mm
stroom
160W
aantal leds
80
dubbele ledstrip
ja