• Alleen online

Basis Led Flits oranje met wit positielicht

Basis Led Flits oranje met wit positielicht

Ontdek de nieuwste generatie flitsers met LED positielicht, een innovatieve oplossing om je zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Dankzij de geavanceerde stroboscooptechnologie biedt dit apparaat uitzonderlijke prestaties, waardoor andere bestuurders je voertuig in een oogwenk kunnen zien, zelfs bij weinig licht of verminderde zichtbaarheid.

Deze flitser met positielicht is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie en past gemakkelijk op verschillende voertuigen, waardoor optimale flexibiliteit in het gebruik wordt geboden. De weer- en schokbestendige behuizing zorgt voor duurzaamheid op lange termijn en biedt betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en stress op de weg.

Met zijn superieure energie-efficiëntie verlaagt deze LED-dagrijverlichting het stroomverbruik terwijl hij een intense helderheid en gelijkmatige lichtverdeling biedt. De lange levensduur en het weinige onderhoud maken het een waardevolle investering voor alle voertuigeigenaren die veiligheid en een betere zichtbaarheid op de weg belangrijk vinden.

Of je nu overdag of 's nachts rijdt, deze flitser met LED-positielicht stelt je in staat om met vertrouwen te rijden en zorgt voor een opmerkelijke aanwezigheid en duidelijke signalering voor andere weggebruikers. Kijk uit naar een verbeterde rijervaring en meer gemoedsrust met dit betrouwbare, hoogwaardige product.

F0050LW
€ 26,98
€ 26,98 € 22,30
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 26 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 26 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,26.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Flitser met positielicht uit de Basic Led serie

De flitser is oranje en het positielicht is wit

De flitser heeft een vermogen van 18W

De flitser heeft de volgende afmetingen

  1. Lengte: 124.3mm
  2. Breedte: 44.2mm
  3. Diepte: 16.5mm

Alleen beschikbaar op de website

F0050LW

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Kleur positie
Wit
Positie
Ja

Klanten die dit product kochten, kochten ook: