Pro Led bedrade camera met audio en nachtzicht

Pro Led bedrade camera met audio en nachtzicht

Deze bedrade camera biedt geavanceerde functies om te voldoen aan je bewakingsbehoeften, dag en nacht. Dankzij de geavanceerde nachtzichttechnologie kan deze camera scherpe, gedetailleerde beelden vastleggen, zelfs bij weinig licht, voor 24-uurs bewaking.

Het compacte, discrete ontwerp maakt hem ideaal voor installatie in verschillende omgevingen. Je kunt hem eenvoudig integreren in je bestaande beveiligingssysteem voor continue, betrouwbare bewaking.

De hoge videoresolutie van de camera zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit, zodat je belangrijke details duidelijk kunt zien. Bovendien is hij uitgerust met audiomogelijkheden voor een nog uitgebreidere bewaking.

Dankzij de compatibiliteit met verschillende bewakingstoepassingen heb je in realtime toegang tot video- en audiostreams vanaf elk aangesloten apparaat, wat maximale flexibiliteit en toegankelijkheid biedt.

Kortom, deze bedrade camera met nachtzicht is een krachtig hulpmiddel voor het beveiligen van je ruimte, dag en nacht, dankzij de geavanceerde technologie en uitzonderlijke beeldkwaliteit. Hij biedt gemoedsrust als het gaat om bewaking en kan eenvoudig worden geïntegreerd in je bestaande beveiligingssysteem.

CA9774
€ 61,47
€ 61,47 € 50,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 61 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 61 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,61.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Bedrade kleurencamera

De camera heeft 10m nachtzicht

De camera heeft een audiofunctie

Aansluiting is via een 4-pins kabel

Afmetingen: 70mm X 45mm X 60mm

CA9774

Gegevensblad

Spanning
12V
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: