Pro Led Kit Achteruitrijcamera op 7" achteruitkijkspiegel

Achteruitrijcamera die op de achteruitkijkspiegel wordt geklikt

De monitor wordt op de spiegel gemonteerd en kan eenvoudig op een bestaande achteruitkijkspiegel worden geklikt. Hij heeft een brede kijkhoek van 120°

De monitor:

  1. Spanning: 12-32 volt
  2. 7-inch digitaal TFT-scherm
  3. Beeldschermresolutie: 480 RGB (H) X 234 (V) punten
  4. heeft audiofunctie
  5. 9-pins kabelaansluiting
  6. Afmetingen: 245mm X 110MM X 25MM

De camera:

  1. Spanning: 12 volt
  2. 10m nachtzicht
  3. Aansluiting met 4-pins kabel
  4. Afmetingen: 70mm X 45mm X 60mm

Kit bevat monitor, camera, 20 meter kabel, afstandsbediening, clip-on beugel en gebruiksaanwijzing

CA9772
€ 231,11
€ 231,11 € 191,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 231 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 231 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,31.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led Kit Achteruitkijkcamera op 7" achteruitkijkspiegel

een geavanceerd videoveiligheidssysteem ontworpen om het zicht naar achteren van een voertuig te verbeteren. Het systeem is ontworpen om te worden gemonteerd op de achteruitkijkspiegel van het voertuig, waardoor het een discrete en stijlvolle oplossing is voor veiligheidsbewuste bestuurders.

De kit bevat een achteruitrijcamera met hoge resolutie die een duidelijk zicht biedt op de achterkant van het voertuig. Deze camera is uitgerust met geavanceerde technologie om een uitstekende beeldkwaliteit te garanderen, zelfs bij weinig licht. Dankzij deze camera kunnen bestuurders beter anticiperen op obstakels en potentiële gevaren bij het achteruitrijden of parkeren.

De achteruitkijkspiegel zelf is speciaal ontworpen om de achteruitrijcamera perfect te integreren. Hij heeft een geïntegreerd LCD-scherm dat in realtime weergeeft wat de achteruitrijcamera vastlegt. Het scherm is groot genoeg om comfortabel te kunnen kijken zonder de bestuurder af te leiden van de weg.

Deze achteruitrijcameraset heeft ook functies zoals een geleidingsraster om het parkeren te vergemakkelijken, helderheidsaanpassing voor verschillende lichtomstandigheden en een robuust ontwerp om de ontberingen van alledag te doorstaan.

Kortom, deze achteruitrijcameraset is een waardevolle toevoeging aan elk voertuig, biedt een beter zicht naar achteren en draagt bij aan de veiligheid van bestuurder en passagiers. De discrete integratie en het praktische scherm maken het een ideale keuze voor wie zijn rijervaring in alle veiligheid wil verbeteren.

CA9772

Gegevensblad

Spanning
12-32v
type verbinding
kabel
beeldkleur
kleur
inch
7"
audio
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk