Buffalo koplamp met dwarsbalk Volkswagen Crafter 2017-...

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Volkswagen Crafter 2017-...

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer met dwarsbalk heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

CRAF-R1770-03-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 548,98
€ 548,98 € 453,70
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 548 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 548 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Volkswagen Crafter koeienvanger met dwarsbalk 2017-...

Ontdek de koeienvanger met dwarsbalk voor de Volkswagen Crafter. Deze robuuste koeienvanger combineert stijl en functionaliteit om het uiterlijk en de bescherming van je auto te verbeteren.

Deze koeienvanger is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en is ontworpen om perfect aan te sluiten bij de lijnen van je Volkswagen Crafter. De dwarsbalk versterkt de structuur en biedt extra bescherming bij een lichte botsing, terwijl het een esthetisch tintje toevoegt.

De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt voor de productie van deze koeienvanger garanderen de duurzaamheid en weerstand tegen de elementen. Of je nu off-road rijdt of in een stedelijke omgeving, deze koeienvanger biedt optimale bescherming tegen krassen, deuken en kleine botsingen.

Het slanke ontwerp en de elegante afwerking vormen een aanvulling op het uiterlijk van je Volkswagen Crafter en verhogen de visuele aantrekkingskracht. Bovendien is de montage van deze koeienvanger vereenvoudigd dankzij een intelligent ontwerp dat naadloos integreert met de structuur van je auto.

Kies de koeienvanger met dwarsbalk voor je Volkswagen Crafter en geniet van de perfecte combinatie van stijl en bescherming. Ga vol vertrouwen de weg op, wetende dat je auto is uitgerust om een verscheidenheid aan uitdagingen aan te kunnen, terwijl je geniet van uitzonderlijke esthetiek

CRAF-R1770-03-I

Gegevensblad

Model
VW Crafter
Type bar
plaque de protection

Klanten die dit product kochten, kochten ook: