• Alleen online

Basis Led Flash 4 Led wit

Basis Led Flash 4 Led wit

De White 4 LED Flash is een ultramodern verlichtingsapparaat dat is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden in een breed scala aan omgevingen. Met zijn robuuste constructie en betrouwbare prestaties is dit stroboscoopsysteem speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende industrieën.

Met vier krachtige, energiezuinige LED's produceert de stroboscoop een helder, levendig licht dat bij uitstek geschikt is voor toepassingen als veiligheidssignalering, verkeersmanagement en andere situaties waarin duidelijke zichtbaarheid van het grootste belang is. Het compacte, lichtgewicht ontwerp maakt het een veelzijdig en gemakkelijk verplaatsbaar hulpmiddel, dat een praktische oplossing biedt voor een verscheidenheid aan verlichtingsbehoeften.

Dankzij het installatiegemak en de compatibiliteit met verschillende systemen biedt deze witte zaklamp met 4 LED's een effectieve en economische oplossing voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid in een groot aantal omgevingen. De duurzame, weerbestendige behuizing zorgt voor betrouwbare prestaties, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar robuuste verlichting die lang meegaat.

Met zijn hoge lichtopbrengst en lange levensduur is de witte 4 LED flitser de ideale optie voor wie op zoek is naar hoogwaardige, betrouwbare en duurzame verlichting voor allerlei professionele toepassingen. Het stijlvolle ontwerp en de praktische functionaliteit maken het een veelzijdige keuze voor professionals en thuisgebruikers die zich zorgen maken over de kwaliteit en prestaties van hun verlichting.

F0025W1
€ 26,86
€ 26,86 € 22,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 26 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 26 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,26.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

4 LED witte flitser uit de Basic Led serie

De flitser heeft 6 standen en een vermogen van 12W

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 96mm
  2. Breedte: 28mm
  3. Hoogte: 19mm
F0025W1

Klanten die dit product kochten, kochten ook: