Fristom 8 LED rechthoekig positielicht DONKER oranje

Fristom 8 LED rechthoekig positielicht DONKER oranje

Fristom biedt een hoogwaardig 8 LED-positielicht dat speciaal is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Het stijlvolle ontwerp en de geavanceerde technologische kenmerken maken het een ideale keuze voor veiligheidsbewuste bestuurders.

Dit 8 LED-positielicht van Fristom is essentieel voor het signaleren van de aanwezigheid van een voertuig aan andere weggebruikers, vooral bij weinig licht of slecht zicht. Het beschikt over geavanceerde LED-technologie die een opmerkelijke helderheid garandeert en tegelijkertijd het energieverbruik verlaagt.

De robuuste, slijtvaste behuizing van het 8 LED positielicht van Fristom is ontworpen om de zwaarste wegomstandigheden te weerstaan. Bovendien is het waterdicht, zodat het in verschillende omgevingen en weersomstandigheden kan worden gebruikt.

Het 8 LED positielicht van Fristom is eenvoudig te installeren en kan op verschillende soorten voertuigen worden gemonteerd, waaronder auto's, vrachtwagens en motoren. Het wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsonderdelen en is universeel compatibel, waardoor het gemakkelijk op je voertuig te monteren is.

Qua functionaliteit is dit 8 LED positielicht van Fristom uitgerust met een continu werkend systeem dat langdurig gebruik mogelijk maakt zonder risico op oververhitting. Bovendien is het goedgekeurd volgens de strengste veiligheidsnormen, wat bestuurders gemoedsrust geeft.

Kortom, de 8 LED positielicht van Fristom is een topklasse compact licht dat prestaties, duurzaamheid en installatiegemak combineert. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar kwaliteitsproduct om de zichtbaarheid van uw voertuig te verbeteren, zal dit 8 LED-positielicht aan uw verwachtingen voldoen en uw rijervaring in alle veiligheid verbeteren.

FG8853FT073Z
€ 11,99
€ 11,99 € 9,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

dark Knight rechthoekig oranje positielicht van fristom Fristom

Het 8 Led positielicht van fristom is een Dark model, wat betekent dat het een gerookte lens en een volledig zwarte afdekking heeft om een originele en elegante look voor het voertuig te creëren

Het Dark 8 Led positielicht van Fristom is slagvast

Het Dark 8 led-positielicht van Fristom creëert een unieke en elegante lichtemissie

De afmetingen van het Dark positielicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 12.4mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. Diepte: 15.7mm

Het Dark 8 LED positielicht is verkrijgbaar in wit, rood en oranje

het positielicht Fristom is goedgekeurd voor E9

FG8853FT073Z

Gegevensblad

Couleur
Oranje
aantal leds
8

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: