Wesem CRC4 ronde werklamp 800 lm 12W 43° x 34° dikke behuizing Kabel

Ronde werklamp van Wesem

De lampbehuizing is dik (69 mm diep)

de spreidingshoek is 43° x 34°

Deze ronde werklamp van Wesem heeft 2 LED's en een kabelaansluiting

Deze werklampen zijn zeer nuttig voor vele toepassingen zoals vrachtwagens, auto's, landbouwmachines, tractoren, industriële machines, bouw, enz

De werklamp heeft een lichtstroom van 800 lumen

De afmetingen van de Wesem ronde werklamp zijn :

1. Diameter: 66mm

2. Diepte: 69mm

3. Hoogte: 92mm

PL51100CRC4A
€ 49,34
€ 49,34 € 40,78
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 49 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 49 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Wesem ronde werklamp 800 lm 12W

Deze werklamp van Wesem is uitgerust met krachtige LED's voor een uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur. Hij straalt een helder, gelijkmatig wit licht uit en zorgt voor een effectieve verlichting van werkgebieden, zelfs in de donkerste omstandigheden.

De Wesem ronde werklamp is ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan. De robuuste, slagvaste behuizing biedt betrouwbare bescherming tegen stoten, trillingen en de elementen, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis en in veeleisende werkomstandigheden.

Deze Wesem werklamp biedt ook een grote veelzijdigheid dankzij de verstelbare kantelhoek, zodat je het licht kunt richten waar het nodig is. Bovendien heeft hij een draaibare beugel waardoor hij gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen of constructies kan worden geïnstalleerd.

Het lage energieverbruik van LED's zorgt voor optimale energie-efficiëntie, waardoor je geld bespaart op bedrijfskosten. Bovendien gaan LED's langer mee dan traditionele lichtbronnen, waardoor ze minder vaak hoeven te worden vervangen.

Kortom, de Wesem werklamp is een ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar krachtige, duurzame en veelzijdige verlichting op bouwplaatsen of in andere veeleisende werkomgevingen. Met zijn intense helderheid, weerstand en energie-efficiëntie verbetert hij aanzienlijk de zichtbaarheid en veiligheid tijdens het werk.

PL51100CRC4A

Gegevensblad

IP
IP67, IP69K
Couleur
Wit
Spanning
12/48V
Lumen
800 l
Diameter
66 mm
Diepte
69 mm
Vorm
Rond
Hoogte met steun
92 mm
Bedrijfstemperatuur
-40°C, +80°C
type verbinding
kabel
materiële ondersteuning
aluminium
stroom
12W
Revêtement
4700K
Marque
Wesem

Dit vind je misschien ook leuk