Ledson 42mm LED pendel lamp rood 24v

Ledson 42mm LED pendel lamp rood 24v

Als u op zoek bent naar een robuuste, betrouwbare LED-verlichtingsoplossing, dan is de 42 mm LED pendellamp rood van Ledson een uitstekende keuze. Deze hoogwaardige LED-lamp is speciaal ontworpen om helder, gelijkmatig licht te geven en tegelijkertijd het energieverbruik drastisch te verlagen in vergelijking met conventionele lampen. De lamp heeft 8 rode LED's en kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder het elektrische systeem aan te passen.

Voordelen

Deze 8 rode LED lamp biedt een aantal voordelen. Hij biedt een superieure lichtkwaliteit, is bestand tegen schokken en trillingen en is ideaal voor ruwe omgevingen. Bovendien is hij extreem energiezuinig, waardoor hij kosteneffectief is voor al uw toepassingen.

Lange levensduur

Ledson's 42mm LED shuttle lamp in rood is ook opmerkelijk duurzaam, met een levensduur tot 100.000 uur - meer dan 11 jaar continu gebruik. Hij is bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis, voor positielichten, plaatverlichting en vele andere toepassingen.

Conclusie

Kortom, als u op zoek bent naar een LED pendellamp van hoge kwaliteit voor uw voertuigen, vrachtwagens of industriële toepassingen, dan is de 42mm LED pendellamp van Ledson in rood in 24v-versie een uitstekende keuze.

Bestel nu bij Ducheminagt, uw verlichtingsspecialist, om te genieten van superieure LED-verlichting voor al uw toepassingen.

A248581
€ 16,99
€ 16,99 € 14,04
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

42mm Banaan Diode Lamp in Rood 24v

De Ledson pendellamp heeft 8 LED's

De spanning van de Ledson bananenlamp is 24v
De Ledson lamp is gelijk aan 10W

De afmetingen van de Ledson Banana lamp zijn:

  1. lengte: 42mm
  2. diameter: 11mm

Verkocht per 2 stuks.

model ook verkrijgbaar in 12v

A248581

Dit vind je misschien ook leuk