Ledson LED lamp T10 W5W koel wit met canbus 12v

Ledson LED lamp T10 W5W koel wit met canbus 12v

De witte T10 W5W 5 SMD LED-lamp van Ledson is een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor auto's. Deze LED-lamp is voorzien van geavanceerde technologie die helder, langdurig licht levert en tegelijkertijd zeer weinig energie verbruikt, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor portemonneebewuste bestuurders.

De Ledson LED-lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft vijf SMD LED's voor een optimale lichtintensiteit. Hij is ontworpen om te passen op 12V T10 W5W autolampen, waardoor hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Bovendien is de LED-lamp van Ledson uitgerust met een Canbus-systeem dat zorgt voor foutloze compatibiliteit met moderne elektrische systemen van auto's.

Naast de superieure bouwkwaliteit biedt de witte T10 W5W 5 SMD LED-lamp van Ledson ook een lange levensduur, waardoor hij zeer betrouwbaar is voor langdurig gebruik. Met deze LED-lamp kunnen bestuurders genieten van superieure verlichting terwijl ze hun energieverbruik en ecologische voetafdruk verminderen.

Samengevat is de witte T10 W5W 5 SMD LED-lamp van Ledson een superieure autoverlichting die een kosteneffectief alternatief biedt voor traditionele gloeilampen. Met zijn geavanceerde LED-technologie, superieure bouwkwaliteit en lange levensduur is deze LED-lamp een slimme keuze voor bestuurders die hun verlichting willen verbeteren en tegelijkertijd hun impact op het milieu willen verminderen.

A9321059
€ 20,99
€ 20,99 € 17,35
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 20 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 20 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,20.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

LED lamp T10 W5W koel wit 12v

De fitting van de Ledson lamp is T10 W5W

De Ledson lamp bevat 5 diodes

De lamp is gelijk aan 10w

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

diameter 12mm

Lengte: 28mm

De lamp is geschikt voor auto's met Canbus

De Ledson lamp wordt gebruikt als parkeerlicht, nummerplaatverlichting en interieurverlichting

A9321059

Gegevensblad

Spanning
12V