Fristom knipperende koplamp en vierkante stand Kabel

Fristom vierkant multifunctioneel voorlicht Kabel

Fristom De multifunctionele voorlamp van is een hoogwaardige richtingaanwijzer die is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Deze richtingaanwijzer is voorzien van LED-technologie en biedt een superieure helderheid en een langere levensduur dan traditionele lampen. De voorlamp heeft ook een positielicht

Fristom De multifunctionele voorlamp van is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie op verschillende soorten voertuigen, zoals auto's, vrachtwagens en motoren. Het compacte, elegante ontwerp past harmonieus bij de esthetiek van elk voertuig en garandeert maximale zichtbaarheid bij het veranderen van richting.

Fristom De multifunctionele koplamp is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de meest veeleisende wegomstandigheden, zoals weersomstandigheden, trillingen en schokken.

Fristom De LED-technologie die wordt gebruikt in de multifunctionele koplamp biedt talloze voordelen. Het produceert een helder, opvallend licht, waardoor andere bestuurders gemakkelijk richting kunnen bepalen. Bovendien gaan LED's veel langer mee dan traditionele lampen, waardoor de vervangingskosten lager zijn.

Fristom Kortom, de multifunctionele koplamp is een ideale keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, betrouwbare en visueel aantrekkelijke richtingaanwijzers. De geavanceerde LED-technologie, het installatiegemak en de duurzaamheid maken het een waardevolle toevoeging aan elk voertuig, waardoor zowel de veiligheid als het algehele uiterlijk worden verbeterd.

FR0125FT
€ 32,61
€ 32,61 € 26,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 32 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 32 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

positielicht en waarschuwingslicht vooraan met merkkabelaansluiting Fristom

de koplamp heeft twee functies: positielicht en waarschuwingslicht

Fristom De koplamp is bestand tegen stoten en mechanische schade

De koplamp zendt een knipperend licht van hoge kwaliteit uit, waardoor het mogelijk is om de intentie van de bestuurder om van richting te veranderen te detecteren, zelfs bij slechte lichtomstandigheden

Fristom De afmetingen van de multifunctionele koplamp van zijn:

  1. Lengte: 99.5mm
  2. Hoogte: 93mm

FR0125FT

Gegevensblad

Spanning
12-36v
Certificering
EMC E9
Hauteur
93 mm
Lengte
99,5 mm
Aantal modi
2
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
type verbinding
kabel
indicator
ja
nieuw
nieuw