Horpol wit zijmarkeringslicht

Horpol wit zijmarkeringslicht

De zijmarkeringslamp van Horpol is een ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve signaleringsoplossing voor hun voertuigen. Met zijn kleine formaat is deze Horpol markeringslamp ontworpen voor installatie aan de zijkant van vrachtwagens, aanhangers of bedrijfsvoertuigen, en garandeert een uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

LED's van hoge kwaliteit voor optimale zichtbaarheid

Het Horpol positielicht is gemaakt met LED's van hoge kwaliteit die onder alle omstandigheden een uitstekende zichtbaarheid bieden. De LED's zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder rood, oranje en wit, om aan alle signaleringsbehoeften te voldoen. Dankzij het lichte, compacte ontwerp is het Horpol positielicht eenvoudig te installeren op elk voertuig.

Voldoet aan de Europese veiligheidsnormen

Het Horpol breedtelicht voldoet aan de Europese veiligheidsnormen, waardoor dit Horpol verkeerslicht aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Met zijn duurzame ontwerp en robuuste constructie is dit product gemaakt om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Kortom, het Horpol zijmarkeringslicht is een uitstekende keuze voor alle professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve signaleringsoplossing voor hun voertuig. Met zijn LED's van hoge kwaliteit, lichtgewicht en compact ontwerp en naleving van de Europese veiligheidsnormen, biedt de Horpol zijmarkeringsverlichting een signaleringsoplossing van hoge kwaliteit voor alle soorten bedrijfsvoertuigen.

FG0221LD
€ 9,09
€ 9,09 € 7,51
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

de kleine witte contourverlichting van Horpol is ontworpen voor installatie aan de zijkant van vrachtwagens, aanhangers of bedrijfswagens.

Deze Horpol zwaailamp is vervaardigd met behulp van LED's van hoge kwaliteit

Deze Horpol markeringslamp voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is ideaal voor professionals die op zoek zijn naar een effectieve en betrouwbare signaleringsoplossing voor hun voertuig.

FG0221LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
46 mm
Lengte
100 mm
Breedte
53 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk