Horpol Opruimlichtunit rode neon lens

Horpol rood neon ontruimingslicht met rode lens

Horpol presenteert zijn ECE-goedgekeurde rode neon clearance light, die werkt op 12-24 volt. Deze Viking LED-lamp is speciaal ontworpen voor gebruik in moeilijke omgevingen waar duidelijk zicht op de positie van het voertuig essentieel is.

De Zweedse lamp van Horpol is uitgerust met ultraheldere LED's die een rood licht produceren voor maximale zichtbaarheid. De speciaal ontworpen lens zorgt voor een gelijkmatige, brede lichtbundel, waardoor de zichtbaarheid 180 graden is.

De Ledson-positielamp van Horpol heeft een schokbestendige behuizing, waardoor het een duurzame en betrouwbare oplossing is voor buitengebruik. Ze is water- en stofdicht, waardoor ze ideaal is voor ruwe omgevingen.

De hanglamp van Horpol is eenvoudig te installeren en is geschikt voor verschillende soorten voertuigen, zoals tractoren, vrachtwagens, trailers en auto's. Ze voldoet aan de ECE-normen en is ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Samengevat is de neon rode Ledson positielicht van Horpol een zeer betrouwbare, duurzame en goed zichtbare oplossing voor ruwe omgevingen. Het is eenvoudig te installeren, waterdicht en stofdicht en voorzien van ultraheldere LED's voor maximale zichtbaarheid.

FG2603MDC
€ 15,25
€ 15,25 € 12,60
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 15 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 15 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

opklaringslicht ook bekend als Viking led, bouliche of Deense lichten

rode lens

Rode neon LED

spanning: 12-24v

kabel: 5 meter

lenzen kunnen op korte of lange beugels worden gemonteerd

Deze doorrijverlichting voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG2603MDC

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Diameter
69 mm
Marque
Horpol
bakkerij-eenheid
eenheid

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: