Marco zwarte kunststof luchttrompet 2 hoorns 12v

Marco zwarte luchthoorn 2 hoorns 12v

Als specialist in vrachtwagenaccessoires biedt Ducheminagt de Marco Dual Black Horn, een kwaliteitsproduct om de veiligheid van je voertuig te verbeteren.

Deze zwarte kunststof hoorn heeft twee afwisselende tonen voor effectief gebruik in alle noodsituaties. Het kunststof ontwerp maakt hem weer- en schokbestendig, zodat hij lang meegaat op de weg.

Dankzij de eenvoudige installatie is Marco's JE/DB dubbele claxon compatibel met een verscheidenheid aan voertuigen, waaronder vrachtwagens en off-road voertuigen. Het compacte en elegante ontwerp past perfect bij elk type voertuig.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwaliteitshoorn voor je truck, dan is de dubbele hoorn van Marco een uitstekende keuze. Met zijn superieure kwaliteit en gebruiksgemak zal dit accessoire de veiligheid van je voertuig op de weg verbeteren.

Verkrijgbaar op Ducheminagt, uw specialist in vrachtwagenaccessoires.

K11012212
€ 139,76
€ 139,76 € 115,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 139 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 139 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,39.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Zwarte kunststof hoorn met twee 12v hoorns

De claxon heeft een magneetventiel en een elektronische intervaltimer van ongeveer 300 cycli per minuut met een apparaat voor het verkrijgen van een uniform geluid

De claxon is gemonteerd aan de onderkant van de motorkap

Een pneumatische claxon die 123db produceert

model verkrijgbaar in enkele hoorn en 24v

Om een optimaal geluid te garanderen en de luchthoorns gemakkelijk te monteren, raden we onze aansluitset aan die het volgende bevat:

K11012212

Dit vind je misschien ook leuk