Fristom 3-functie rond achterlicht Bajonnet standaard montage

Fristom bayonnet 3-functie rond achterlicht, standaard montage

Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom is een hoogwaardig achterlicht dat is ontworpen voor maximale zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg. Dit achterlicht maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie voor een uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur.

Het ontwerp van het multifunctionele ronde achterlicht van Fristom is zowel elegant als functioneel. Het heeft een modern, gestroomlijnd ontwerp dat perfect past bij elk type voertuig. Dankzij het compacte formaat is het eenvoudig te installeren op verschillende modellen auto's, vrachtwagens of aanhangers.

Dankzij de heldere, energiebesparende LED's biedt het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom superieure zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De heldere rode achterlichten zorgen ervoor dat je voertuig duidelijk zichtbaar is voor volgende bestuurders, waardoor het risico op een ongeluk kleiner wordt.

Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals richtingaanwijzers en remlichten, waardoor het mogelijk is om duidelijk je bedoelingen aan andere weggebruikers kenbaar te maken. Bovendien is het water- en schokbestendig, zodat het zelfs onder zware omstandigheden extra duurzaam is.

Door te kiezen voor het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit product voldoet aan de strengste normen van de auto-industrie en garandeert optimale prestaties en naleving van de huidige regelgeving.

Kortom, het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom is een ideale keuze voor veiligheids- en stijlbewuste voertuigeigenaren. Met zijn geavanceerde LED-technologie, superieure zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid voldoet dit achterlicht aan al uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

FR0113FTY
€ 34,90
€ 34,90 € 28,84
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 34 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 34 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,34.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rond multifunctioneel achterlicht met 3 functies van fristom

Dit ronde multifunctionele achterlicht van Fristom is ontworpen voor seriemontage (2 of 3 naast elkaar)

Het Fristome ronde achterlicht heeft een 5-polige bajonetaansluiting

Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 3 functies: remlicht, positielicht en richtingaanwijzer

De afmetingen van het ronde achterlicht van Fristom zijn:

  1. Diameter: 140mm
  2. Diepte: 50.5mm

FR0113FTY

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Rond
type verbinding
Bajonet
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw