Horpol opruimingslicht slank lang rood

Horpol slim lang rood doorrijlicht

De Horpol slim lang rood doorrijlicht is ontworpen om de zichtbaarheid van je truck, bestelwagen of trailer te vergroten en de veiligheid van het voertuig te verbeteren. Met zijn 9 heldere LED's is hij duidelijk zichtbaar van een afstand, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.

Superieure kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd dankzij de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt bij de productie, waardoor het water- en weerbestendig is. Je kunt er dus zeker van zijn dat hij lang meegaat.

De Horpol rode smalle doorrijlamp is niet alleen functioneel, maar ook elegant en discreet. Dankzij het compacte formaat kun je hem gemakkelijk op elk voertuig installeren zonder al te veel ruimte in beslag te nemen, en het moderne ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan je voertuig.

Als je de veiligheid van je voertuig wilt verbeteren, bestel dan nu je Horpol uitrijlicht op onze website en profiteer van een snelle, gratis levering. Het is de perfecte keuze voor een veilig en stijlvol voertuig.

FG0999LD
€ 14,00
€ 14,00 € 11,57
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rood LED doorrijlicht/positielicht

Deze Horpol design lamp heeft 9 LED's.

de afmetingen van de Horpol rode LED clearance/position light zijn: 254x24x18.

Dit Horpol doorrijlicht voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

FG0999LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Certificering
E20
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: