Horpol opruimingslicht slank lang oranje

Horpol smalle lange oranje doorrijlicht

Het smalle lange oranje doorrijlicht van Horpol is een essentieel autoaccessoire om de verkeersveiligheid te vergroten door de zichtbaarheid van je truck, bestelwagen of aanhanger te verbeteren. Met zijn 9 heldere LED's is deze Horpol clearance light gemakkelijk zichtbaar van een afstand, zelfs bij slecht weer.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, garandeert Horpol's slanke lange oranje doorrijlicht maximale duurzaamheid en is het water- en weerbestendig voor gebruik in de buitenlucht.

Het elegante en discrete ontwerp van Horpol's smalle lange oranje doorrijlicht is ontworpen om op alle voertuigen te passen zonder ruimte in te nemen, met een moderne look voor een esthetische toevoeging aan je voertuig.

Als je de veiligheid van je voertuig wilt verhogen, is de smalle lange oranje doorrijverlichting van Horpol de ideale keuze. Bestel nu op onze website voor een snelle, gratis levering.

FG0998LD
€ 14,00
€ 14,00 € 11,57
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Oranje LED doorrijlicht/positielicht van Horpol

Deze designlamp van Horpol heeft 9 LED's.

de afmetingen van de Horpol oranje smalle markeringslamp zijn: 254x24x18.

Dit Horpol uitklaringslicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG0998LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Certificering
E20
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk