Horpol opruimingslicht slank lang wit

Horpol smalle lange witte doorrijlamp

De smalle lange witte doorrijverlichting van Horpol is ontworpen om de veiligheid van je voertuig te verbeteren door de zichtbaarheid van je truck, bestelwagen of aanhanger te vergroten. Met zijn 9 heldere LED's is onze Horpol clearance light van een afstand zichtbaar, zelfs bij slecht weer.

Superieure kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

Horpol's slanke lange witte doorrijlicht is gemaakt van hoogwaardige materialen voor maximale duurzaamheid. Bovendien is de Horpol smalle lange witte markeringslamp water- en weerbestendig, waardoor het de perfecte keuze is voor buitengebruik.

Elegant, discreet ontwerp

De smalle lange witte markeringslamp van Horpol is ontworpen om elegant en discreet te zijn. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk op elk voertuig te installeren zonder ruimte in te nemen. Bovendien is het moderne ontwerp een stijlvolle aanvulling op je voertuig.

Bestel nu je Horpol doorrijlicht

Als je de veiligheid van je voertuig wilt verbeteren, dan is de slanke, lange, witte doorrijverlichting van Horpol de perfecte keuze voor jou. Bestel nu op onze website en geniet van een snelle, gratis levering.

FG0997LD
€ 14,00
€ 14,00 € 11,57
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Witte LED ruimte/positieverlichting van Horpol

Deze designlamp van Horpol heeft 9 LED's.

de afmetingen van de Horpol witte smalle markeringslamp zijn: 254x24x18.

Dit Horpol uitklaringslicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG0997LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Certificering
E20
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: