Positielichten rechthoekig retro-reflector rood neon

Was rood neon rechthoek retro-reflector positielicht

Dit rode neon-positielicht is speciaal ontworpen om optimale zichtbaarheid te bieden aan andere bestuurders, zodat je veiligheid op de weg gegarandeerd is. Het is voorzien van de nieuwste LED-technologie en produceert een helder, duidelijk licht, zodat je zelfs in moeilijke rijomstandigheden uitstekend zichtbaar bent.

Dankzij het elegante, moderne ontwerp past dit rode neon-positielicht harmonieus bij het uiterlijk van je auto. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het uitzonderlijk duurzaam is en bestand tegen de elementen, waardoor het een lange levensduur heeft.

Dit rode neonlicht is eenvoudig te installeren en is compatibel met een groot aantal voertuigen. Het voldoet ook aan de strengste veiligheidsnormen, wat zorgt voor betrouwbaar, zorgeloos gebruik.

Of je nu een autoliefhebber bent of gewoon bezorgd over de verkeersveiligheid, de rode neonmarkeringslamp van Was is een ideale keuze. Profiteer van de superieure kwaliteit, de uitstekende prestaties en het aantrekkelijke ontwerp om je rijervaring te verbeteren en je zichtbaarheid voor andere bestuurders te garanderen.

FG1139W158
€ 15,94
€ 15,94 € 13,17
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

was positielicht met rode neon rechthoekreflector

Het Was rechthoekig positielicht heeft een retro-reflector om het licht van andere voertuigen te reflecteren zonder ze te verblinden, en een rode neon LED

Het positielicht kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd

Beugel inbegrepen

De afmetingen van het Was rode rechthoekige positielicht zijn

  1. Lengte: 114,5 mm
  2. hoogte: 54.2mm
  3. Diepte: 22.3mm

ADR- en ECE-goedgekeurd

FG1139W158

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
2

Dit vind je misschien ook leuk