Ledson Slim 15w werklamp

ledson slim 15W wegkoplamp

Het Ledson slim 15W grootlicht heeft een puntstraaltype

Het Ledson slim 15W grootlicht heeft geen positielicht

Het Ledson slim 15W grootlicht heeft een lichtstroom van 861lm en een lichttemperatuur van 6000K

De Ledson slim 15W grootlicht heeft een bereik van 1 lux op 145m

De afmetingen van de Ledson slim 15W grootlicht zijn:

  1. Lengte: 140mm
  2. Hoogte zonder beugel: 52mm
  3. Hoogte met beugel: 69mm
  4. Diepte: 60mm

dT type aansluiting

Goedgekeurd volgens R10 en IP67

PL33305039
€ 64,78
€ 64,78 € 53,54
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 64 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 64 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,64.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Slim 15w grootlicht

Ledson Slim hulplichten zijn een belangrijk accessoire voor off-road voertuigen en vrachtwagens. Als u op zoek bent naar extra verlichting voor uw voertuig, kijk dan niet verder dan de Slim LED Light 3 LED van Ledson. Met zijn slanke ontwerp en geavanceerde LED-technologie biedt deze extra verlichting optimale prestaties voor alle toepassingen.

Slank, elegant ontwerp voor eenvoudige installatie

Ledsons Slim LED Light 3 LED is ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruik. Dankzij het slanke en elegante ontwerp is het eenvoudig te monteren op elk vlak oppervlak van uw voertuig, of het nu aan de voorkant, achterkant of zijkant is. Bovendien heeft het een stevige bevestiging die ervoor zorgt dat het zelfs in de zwaarste omstandigheden op zijn plaats blijft.

Geavanceerde LED-technologie voor optimale prestaties

De Slim LED Light 3 LED is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en biedt optimale prestaties op het gebied van helderheid en duurzaamheid. Met drie krachtige LED's biedt hij heldere, duidelijke verlichting, zodat je de weg of het terrein voor je duidelijk kunt zien, zelfs in totale duisternis. Bovendien verbruikt de LED-technologie weinig stroom, zodat je deze extra verlichting lange tijd kunt gebruiken zonder dat de accu van je auto leegloopt.

Weerbestendig voor gebruik onder alle omstandigheden

De Slim LED Light 3 LED is ontworpen om weer- en waterbestendig te zijn, waardoor hij ideaal is voor gebruik onder alle omstandigheden. Met een IP67-classificatie is hij stof- en waterdicht, wat betekent dat hij kan worden gebruikt in zware omstandigheden zoals regen, sneeuw of modder. Bovendien zorgt de robuuste en duurzame constructie ervoor dat hij bestand is tegen schokken en trillingen tijdens de zwaarste ritten.

Al met al is de Slim LED Light 3 LED van Ledson de ideale extra lamp voor alle terreinwagens en vrachtwagens. Met zijn slanke, elegante ontwerp, geavanceerde LED-technologie, weerbestendigheid en eenvoudige installatie biedt hij optimale prestaties voor alle toepassingen.

PL33305039

Gegevensblad

IP
IP67
Couleur
Wit
Surface
Zwart
Spanning
10/30V
Certificering
CEE R10
Hauteur
52 mm
Lengte
140 mm
Lumen
861lm
Lichtgevende afstand (1lux)
145m
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
1050lm
Mate van lichtstraal
Diepte
60 mm
Hoogte met steun
69 mm
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
DT
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
Revêtement
6000
Marque
Ledson

Dit vind je misschien ook leuk