Fristom werklamp zwart frame 650lm

Vierkante werklamp met zwart frame van het merk Fristom

Deze vierkante werklamp van Fristom heeft een lichtstroom van 650lm

De vierkante werklamp van Fristom is uitgerust met 9 krachtige LED's die 6W verbruiken

Deze werklampen zijn zeer nuttig voor vele toepassingen zoals vrachtwagens, auto's, landbouwmachines, tractoren, industriële machines, bouw enz

De vierkante werklampen van Fristom zijn zeer goed bestand tegen vocht en stoten, en dankzij hun kleine formaat kunnen ze op allerlei moeilijk bereikbare plaatsen worden geïnstalleerd.

De afmetingen van de vierkante werklamp Fristom zijn:

  1. Hoogte met voet: 142mm
  2. Hoogte lens: 100mm
  3. Lengte: 100mm
  4. Diepte: 80mm

PL0063FT
€ 24,15
€ 24,15 € 19,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 24 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 24 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,24.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 650lm zwart frame werklamp

De vierkante werklamp van Fristom is een LED-werklamp van hoge kwaliteit, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals en doe-het-zelvers. Deze lamp is speciaal ontworpen voor optimale verlichting in de meest veeleisende werkomgevingen.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie produceert de Fristom vierkante werklamp een helder, duidelijk licht dat vergelijkbaar is met daglicht, met een uitzonderlijke zichtbaarheid en een nauwkeurige kleurweergave. Met een uitgangsvermogen van 650 lumen straalt deze lamp een krachtig licht uit dat grote werkruimtes effectief verlicht.

Het ontwerp van de Fristom vierkante werklamp is zowel robuust als ergonomisch. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en schokbestendigheid te garanderen. De weerbestendige aluminium behuizing beschermt de interne componenten tegen stof, vocht en stoten, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis.

Deze Fristom werklamp is ook uitgerust met een 360 graden draaibare kop, waardoor het licht in elke richting kan worden gericht en optimale flexibiliteit biedt voor het verlichten van specifieke werkgebieden.

Kortom, de vierkante werklamp van Fristom is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, duurzame en veelzijdige verlichtingsoplossing. Of je nu werkt in een werkplaats, garage, bouwplaats of een draagbare lichtbron nodig hebt voor buitenactiviteiten, deze lamp voldoet efficiënt en betrouwbaar aan al je verlichtingsbehoeften.

PL0063FT

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12-36v
12/24V
Hauteur
100 mm
Lengte
100 mm
Breedte
80 mm
Lumen
650lm
Hoogte met steun
141 mm
Bedrijfstemperatuur
-40- +35°C
materiële ondersteuning
aluminium
verbruik
6W
Marque
Fristom

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: