Buffelkoplamp met dwarsbalk Ford Kuga 2017-2019

Buffalo koplampbeschermer met dwarsbalk voor Ford Kuga van 2017-2019

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp met dwarsbalk heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

K-R1760-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 570,58
€ 570,58 € 471,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 570 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 570 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffalo koeienvanger met dwarsbalk Ford Kuga 2017-2019

Deze koeienvanger is meer dan alleen een accessoire voor het exterieur - het is de perfecte combinatie van kracht, stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met precisie ontworpen om perfect op uw Ford Kuga te passen, is deze koeienvanger ontworpen om de ontberingen van de weg te weerstaan en tegelijkertijd de algehele esthetiek van uw auto te verbeteren.

De strakke lijnen en elegante contouren van de koeienvanger sluiten naadloos aan op de voorkant van je Ford Kuga en geven hem een gedurfde, avontuurlijke look. De toegevoegde dwarsbalk zorgt voor een extra vleugje stijl en versterkt tegelijkertijd de structuur van de koeienvanger, waardoor maximale bescherming wordt geboden bij kleine botsingen of toevallige botsingen.

Naast zijn visuele aantrekkingskracht is deze koeienvanger ontworpen om de veiligheid van je auto te vergroten tijdens off-road escapades of dagelijkse woon-werkverkeer. Hij fungeert als eerste verdedigingslinie in het geval van een botsing met wegafval of wilde dieren, waardoor potentiële schade aan de carrosserie en vitale onderdelen van het voertuig tot een minimum wordt beperkt.

De installatie van deze koeienvanger is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je voertuig. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een nauwkeurige pasvorm en naadloze integratie te garanderen.

Als je op zoek bent naar een koeienvanger die stijl, bescherming en functionaliteit combineert voor je Ford Kuga uit 2017, zoek dan niet verder. Kies voor onze koeienvanger met dwarsbalk en maak je klaar voor een zelfverzekerde rijervaring, of het nu op stadswegen of off-road paden is. Bezoek onze site vandaag nog om te ontdekken hoe je het uiterlijk en de prestaties van je Ford Kuga kunt verbeteren met dit uitzonderlijke accessoire.

K-R1760-03

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
Met dwarsbalk