Was oranje rechthoekig positielicht

was rechthoekig oranje positielicht voor

dit Was positielicht heeft een transparante lens en oranje LED's

Dit model heeft een kabelaansluiting

De afmetingen van het Was wit breedtelicht zijn:

  1. Lengte: 180.4mm
  2. Hoogte: 43mm
  3. Diepte: 50mm

Het is ECE-goedgekeurd

FG1422W190N
€ 18,50
€ 18,50 € 15,29
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was oranje rechthoekig positielicht

Het oranje positielicht van Was is ideaal om de zichtbaarheid te verbeteren en optimale verkeersveiligheid te garanderen. Dankzij het elegante ontwerp en de uitzonderlijke prestaties is dit positielicht een waardevolle aanvulling op elk voertuig.

Dit ambergele positielicht is voorzien van een slagvaste kunststof lens en biedt betrouwbare bescherming tegen schade door zware wegomstandigheden. De robuuste, waterdichte behuizing garandeert een lange levensduur, zelfs in veeleisende buitenomgevingen.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt dit positielicht een briljante helderheid en verbeterde zichtbaarheid, waardoor andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien op de weg. Bovendien hebben LED's een laag energieverbruik, wat zorgt voor optimale efficiëntie en een lange levensduur van het product.

De installatie van dit Was oranje positielicht is eenvoudig dankzij het praktische montagesysteem. Het is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende voertuigtypes, waardoor het een veelzijdige keuze is voor vele toepassingen.

Als je kiest voor het Was oranje positielicht, kies je voor een product van topkwaliteit dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De betrouwbare prestaties en het stijlvolle ontwerp maken het de ideale keuze voor iedereen die de veiligheid en zichtbaarheid van zijn voertuig wil verbeteren.

FG1422W190N

Gegevensblad

Couleur
Oranje
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk