Was rechthoekig positielicht Witte neon AMP-stekker

Was wit neon positielicht vooraan

Dit model heeft een AMP MCP 2.8 stekker

De afmetingen van het Was wit frontschijnwerperlicht zijn:

  1. Lengte: 180.4mm
  2. Hoogte: 43mm
  3. Diepte: 50mm

Het is ECE-goedgekeurd

FG1349IW190N
€ 27,38
€ 27,38 € 22,63
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rechthoekig breedtelicht Neon wit AMP plaat

Het witte breedtelicht van WAS is een uitstekende optie om de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren. Dit positielicht is speciaal ontworpen om optimale prestaties te bieden en tegelijk energie te besparen.

Met zijn heldere lens en geavanceerde LED-technologie biedt dit witte breedtelicht een uitzonderlijke helderheid en een gelijkmatige lichtverdeling. Het straalt een helder wit licht uit dat de zichtbaarheid van je voertuig verbetert, vooral bij weinig licht.

Dankzij het compacte, elegante ontwerp is het eenvoudig aan te passen aan alle soorten voertuigen. Bovendien is het ontworpen om de zwaarste omgevingsomstandigheden te weerstaan, dankzij de weerstand tegen stoten, trillingen en water.

Door te kiezen voor het witte breedtelicht van WAS kiest u voor een betrouwbare, hoogwaardige oplossing die voldoet aan de verlichtingsbehoeften van uw voertuig. De duurzaamheid, helderheid en het stijlvolle ontwerp maken het een verstandige keuze voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig.

FG1349IW190N

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
4

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk