Was wit rechthoekig positielicht

was wit rechthoekig breedtelicht

dit Was positielicht heeft een transparante lens en witte LED's

Dit model heeft een kabelaansluiting

De afmetingen van de Was wit voorschijnwerper zijn:

  1. Lengte: 180.4mm
  2. Hoogte: 43mm
  3. Diepte: 50mm

Het is ECE-goedgekeurd

FG1348W190N
€ 17,59
€ 17,59 € 14,54
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was wit rechthoekig parkeerlicht

Het witte positielicht van Was biedt een betrouwbare en effectieve oplossing voor de positieverlichting van uw voertuig. Het is zorgvuldig ontworpen met behulp van geavanceerde technologie, met de nadruk op detail, om een betere zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid te garanderen.

Dit witte positielicht is vervaardigd in een robuuste, weerbestendige behuizing en is speciaal ontworpen om de zwaarste wegomstandigheden te weerstaan. Het elegante, discrete ontwerp past harmonieus bij het uiterlijk van je voertuig en voegt een modern tintje toe.

Dankzij de heldere witte verlichting biedt dit positielicht optimale zichtbaarheid, zodat andere bestuurders je gemakkelijk kunnen opmerken, zelfs bij weinig licht. Door het gebruik van geavanceerde LED-technologie verbruikt dit positielicht minder energie, waardoor de accu van je auto wordt gespaard.

De installatie van dit witte markeringslicht is eenvoudig en biedt een praktische oplossing voor het vervangen of upgraden van je bestaande markeringslichten. Met zijn lange levensduur en lage onderhoudsvereisten kun je vertrouwen op zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Door te kiezen voor het witte positielicht van Was, kiest u voor een positielicht van hoge kwaliteit dat prestaties, betrouwbaarheid en esthetiek combineert. U kunt er gerust op zijn dat uw voertuig is uitgerust met een uitzonderlijk positielicht dat voldoet aan de hoogste verkeersveiligheidsnormen.

FG1348W190N

Gegevensblad

Couleur
Wit
aantal leds
4

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk