Was rechthoekig positielicht Neon oranje AMP-stekker

Was neon oranje zijmarkeringslicht

Dit model heeft een AMP MCP 2.8 stekker

De afmetingen van het Was oranje zijmarkeringslicht zijn:

  1. Lengte: 180.4mm
  2. Hoogte: 43mm
  3. Diepte: 50mm

Het is ECE-goedgekeurd

FG1423IW190N
€ 26,37
€ 26,37 € 21,79
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was neon oranje rechthoekig zijmarkeringslicht AMP-stekker

De neon oranje zijmarkeringslamp van WAS is een uitstekende optie om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Dankzij de geavanceerde technologie biedt deze zijmarkeringslamp optimale prestaties in alle omstandigheden.

Het moderne, discrete ontwerp van de zijmarkeringslamp WAS past harmonieus bij het uiterlijk van uw voertuig. De heldere neon oranje kleur zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs in moeilijke omgevingen of bij slecht zicht.

Dit zijmarkeringslicht is robuust, bestand tegen schokken, trillingen en weersinvloeden, en zijn uitzonderlijke duurzaamheid wordt gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen. Je kunt dus vertrouwen op zijn lange levensduur en verbeterde betrouwbaarheid.

Het neon oranje zijmarkeringslicht van WAS is zeer eenvoudig te installeren dankzij het snelle en veilige bevestigingssysteem. Het is compatibel met een breed scala aan voertuigen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor auto's, vrachtwagens, aanhangwagens en andere soorten voertuigen.

Samengevat biedt de neon oranje zijmarkeringslamp van WAS uitzonderlijke zichtbaarheid, robuuste duurzaamheid en eenvoudige installatie. Je kunt vertrouwen op deze kwaliteitsmarkeringslamp om de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren.

FG1423IW190N

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
4

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk