Was wit rechthoekig positielicht AMP stekker

was wit rechthoekig breedtelicht

dit Was positielicht heeft een transparante lens en witte LED's

Dit model heeft een AMP MCP 2.8 stekker

De afmetingen van het Was wit voorschijnwerperlampje zijn:

  1. Lengte: 180.4mm
  2. Hoogte: 43mm
  3. Diepte: 50mm

Het is ECE-goedgekeurd

FG1348IW190N
€ 25,41
€ 25,41 € 21,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was wit rechthoekig positielicht AMP-stekker

Het witte positielicht van Was is de perfecte keuze om je voertuig uit te rusten met betrouwbare en effectieve positieverlichting. Dit positielicht is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail en ultramoderne technologie en biedt verbeterde zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid.

Met een robuuste, weerbestendige behuizing is het witte positielicht ontworpen om de zwaarste wegomstandigheden te weerstaan. Het elegante, discrete ontwerp past harmonieus bij de esthetiek van je voertuig en voegt een vleugje moderniteit toe.

Het heldere witte licht van het positielicht zorgt voor optimale zichtbaarheid, zodat andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien, zelfs bij weinig licht. Dankzij de geavanceerde LED-technologie verbruikt dit positielicht minder energie en helpt het de accu van je auto te sparen.

Bovendien is de witte markeringsverlichting eenvoudig te installeren, waardoor het een praktische oplossing is voor het vervangen of upgraden van je bestaande markeringsverlichting. Met zijn lange levensduur en lage onderhoudsvereisten zorgt dit markeringslicht voor betrouwbaar, langdurig gebruik.

Door te kiezen voor de Was witte positielicht kiest u voor hoogwaardige positieverlichting die prestaties, betrouwbaarheid en esthetiek combineert. Ervaar de gemoedsrust van de wetenschap dat je voertuig is uitgerust met een uitzonderlijk positielicht dat voldoet aan de hoogste normen voor verkeersveiligheid.

FG1348IW190N

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
4

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk