Ledson cabine positielicht Volvo LED oranje 24v

LED positielicht voor Volvo cabinedak

oranje lens

Oranje LED

spanning: 24 V

FG800168
€ 34,44
€ 34,44 € 28,46
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson cabineverlichting Volvo LED oranje 24v

De Volvo-cabinelamp is een oranje LED-cabinelamp die is ontworpen voor een helder, gelijkmatig licht buiten uw voertuig. Deze lamp is ideaal voor gebruik in vrachtwagens, transportvoertuigen, boten en andere voertuigen.

Belangrijkste kenmerken

De belangrijkste kenmerken van de Volvo-cabinelamp zijn de hoge helderheid, de amberkleur voor betere zichtbaarheid, het lage stroomverbruik en de lange levensduur. De lamp is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Duurzaam ontwerp en E-Mark-goedkeuring

Volvo's cabineverlichting is gemaakt om lang mee te gaan, dankzij de stevige, schokbestendige constructie. Bovendien is de lamp E-Mark goedgekeurd, wat betekent dat hij is getest en goedgekeurd voor gebruik in wegvoertuigen in Europa en voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Conclusie

Al met al is de Volvo cabineverlichting een praktische en duurzame oranje LED cabineverlichting om de verlichting van je voertuig te optimaliseren. Met zijn hoge helderheid, oranje kleur, lage energieverbruik en E-Mark-goedkeuring is deze lamp een ideale keuze voor vrachtwagenchauffeurs, eigenaars van transportvoertuigen en andere voertuigen.

FG800168

Gegevensblad

année
2012+
2021+

Dit vind je misschien ook leuk