Pro led knipperlicht oranje lens

Knipperlicht met oranje lens uit onze Pro led-serie

de serie led-richtingaanwijzers is compact en krachtig. De richtingaanwijzer heeft oranje leds en een oranje lens.

De richtingaanwijzer is slechts 22 mm hoog en kan daarom worden gebruikt voor een groot aantal toepassingen, zoals zijmarkeringslichten, markeringslichten en richtingaanwijzers

De richtingaanwijzer is eenvoudig te monteren met een plakband van 3 m dat zich onder de lamp bevindt

Afmetingen zijn:

  1. Breedte: 52mm
  2. Hoogte: 22mm
  3. Lengte: 77mm

De lamp is ECE en E goedgekeurd

FR24608440
€ 36,29
€ 36,29 € 29,99
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro led richtingaanwijzer oranje lens

De richtingaanwijzer met oranje lens is een lichtgevend apparaat dat is ontworpen om veranderingen in de richting van een voertuig aan te geven. Het bevindt zich meestal aan de zijkant van het voertuig, in de buurt van de voor- of achterwielen.

Deze richtingaanwijzer heeft een oranje lens voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij slecht weer of overdag. De oranje kleur van de lens helpt de aandacht van andere bestuurders en voetgangers te trekken, waardoor het gemakkelijker wordt om de intenties van de bestuurder over te brengen.

De richtingaanwijzer werkt door verbinding te maken met het elektrische systeem van het voertuig. Wanneer de bestuurder de richtingaanwijzer activeert die overeenkomt met de gewenste richting, gaat er een lampje branden in de richtingaanwijzer dat een helder, zichtbaar oranje licht uitstraalt. Dit lampje knippert regelmatig om aan te geven wanneer het voertuig van richting verandert.

Het ontwerp van deze richtingaanwijzer is zorgvuldig uitgedacht om duurzaamheid en weerstand tegen wisselende wegomstandigheden te garanderen. Het is over het algemeen gemaakt van weerbestendige en schokbestendige materialen, wat een lange levensduur en betrouwbaarheid garandeert.

Kortom, de richtingaanwijzer met oranje lens is een essentieel onderdeel van voertuigsignalisatie. Dankzij de oranje lens en de knipperfunctie communiceert hij effectief richtingveranderingen aan andere weggebruikers, wat de veiligheid en doorstroming verbetert.

FR24608440

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
9-32V
Hauteur
22 mm
Lengte
77 mm
Breedte
52 mm

Dit vind je misschien ook leuk