Daf DRL 2021+ ombouwset

Ombouwset voor Daf vanaf 2021

Complete Led DRL conversiekit voor Daf 2021 en later, waarmee je kunt overschakelen van witte naar oranje DRL.

De kit bestaat uit 2 verstralers en thermische pasta

A249210AM
€ 184,51
€ 184,51 € 152,49
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 184 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 184 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,84.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Daf DRL 2021+ ombouwset

Een DRL (Daytime Running Lights) conversiekit voor een DAF Orange truck is ontworpen om zowel de veiligheid als de esthetiek van uw voertuig te verbeteren. Deze DRL-kit biedt een stijlvolle en functionele oplossing die het robuuste uiterlijk van de truck verbetert en tegelijkertijd de zichtbaarheid op de weg vergroot, waardoor het risico op ongelukken afneemt. Deze kit is eenvoudig en efficiënt te installeren en is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op de bestaande configuratie van uw DAF truck, zonder afbreuk te doen aan de structurele integriteit.

De geavanceerde functies van de DRL-conversieset omvatten hoogwaardige materialen die duurzaamheid op lange termijn en weerstand tegen zware wegomstandigheden garanderen. LED-lampen met hoge intensiteit bieden optimaal zicht, zelfs bij weinig licht, waardoor de veiligheid voor de bestuurder en andere weggebruikers wordt verbeterd. Bovendien is deze kit ontworpen met bijzondere aandacht voor energie-efficiëntie, waardoor een minimaal stroomverbruik wordt gegarandeerd terwijl een krachtige, betrouwbare verlichting wordt geleverd.

Het slanke, eigentijdse ontwerp is een aanvulling op de esthetiek van de DAF Orange en voegt een vleugje moderniteit en raffinement toe aan het exterieur. Met state-of-the-art technologie en ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt deze DRL-conversieset een praktische en duurzame oplossing voor eigenaars van een DAF Orange-truck die op zoek zijn naar een upgrade op het gebied van veiligheid en stijl.

Houd er rekening mee dat de hier verstrekte informatie is gebaseerd op een algemene beschrijving en niet locatiespecifiek is. Raadpleeg voor specifieke productgegevens de officiële website van de fabrikant of andere relevante bronnen.

A249210AM