Pro Led bedrade inbouwcamera Nachtzicht

Inbouw kleurencamera

De camera heeft 8 infrarood LED's voor nachtzicht tot 10 m

Aansluiting via 4-pins kabel

Afmetingen: 18mm X 22mm X 22mm

CA9788
€ 44,93
€ 44,93 € 37,13
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 44 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 44 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,44.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led bedrade inbouwcamera

De bedrade inbouwcamera met nachtzicht is een hoogwaardig bewakingsapparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende beveiligings- en bewakingseisen. Dankzij de geavanceerde technologie biedt deze camera een discrete en effectieve bewakingsoplossing voor verschillende toepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van de camera is het vermogen om beelden van hoge kwaliteit vast te leggen, ongeacht de lichtomstandigheden. Dankzij de geavanceerde nachtzichtfunctie kan de camera zelfs bij volledige duisternis heldere, gedetailleerde beelden leveren. Dit maakt de camera ideaal voor bewaking 's nachts of in omgevingen met weinig licht.

De installatie van deze camera wordt ook vereenvoudigd door het discrete inbouwontwerp. Hij kan discreet worden geïntegreerd in verschillende oppervlakken, waardoor hij de perfecte keuze is voor wie bijna onzichtbare bewaking wil. Bovendien zorgt de bekabelde aansluiting voor een stabiele overdracht van gegevens en stroom, waardoor een continue, betrouwbare bewaking is gegarandeerd.

De camera is uitgerust met geavanceerde functies zoals weerbestendigheid, waardoor hij ook buiten betrouwbaar werkt, zelfs in moeilijke weersomstandigheden. Bovendien biedt de camera een uitzonderlijke videoresolutie, waarmee nauwkeurige details worden vastgelegd voor optimale bewaking.

Kortom, de bedrade inbouwcamera met nachtzicht is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, betrouwbare en discrete bewakingsoplossing. De camera biedt uitzonderlijke prestaties, weerbestendigheid en geavanceerd nachtzicht, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor een verscheidenheid aan bewakingstoepassingen.

CA9788

Gegevensblad

type verbinding
kabel
nieuw
nieuw

Klanten die dit product kochten, kochten ook: