Pro Led HD-monitor met waterdichte kabel 7" (zonder audio)

Waterbestendige 7-inch HD-monitor

Monitor is voorzien van achteruitrijrichtingsfunctie

Achteruitkijkcamerascherm accepteert twee camera-ingangen

Monitor heeft geen audiofunctie

Aansluiting is via een 9-pins kabel

Afmetingen zijn: 177mm X 122mm X 26mmm

CA9769
€ 260,49
€ 260,49 € 215,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 260 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 260 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led HD-monitor met waterdichte kabel 7" (zonder audio)

Dit robuuste 7-inch scherm is speciaal ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van bestuurders en operators van industriële voertuigen. Met zijn uitzonderlijke waterbestendigheid is het een ideale keuze voor natte omgevingen en barre weersomstandigheden.

Het high-definition scherm biedt een scherpe, heldere beeldkwaliteit, waardoor het een waardevol veiligheidshulpmiddel is bij het achteruitrijden of manoeuvreren met zware voertuigen. Het formaat van 7 inch biedt voldoende zicht voor optimale zichtbaarheid, terwijl het toch compact blijft en gemakkelijk te integreren is in je voertuig.

De waterbestendige constructie zorgt ervoor dat dit display bestand is tegen spatten en natte omstandigheden zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Het is ontworpen om de ontberingen van het dagelijks gebruik te doorstaan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor professionals in verschillende sectoren.

Het display is ook uitgerust met gebruiksvriendelijke functies, zoals intuïtieve bediening en eenvoudige installatie, zodat het snel en probleemloos in je voertuig kan worden geïntegreerd. Bovendien maakt de compatibiliteit met achteruitrijcamera's het tot een essentieel element in het verbeteren van de veiligheid en precisie van je parkeer- en achteruitrijmanoeuvres.

Kortom, dit waterbestendige 7-inch scherm is een superieure uitrusting die ontworpen is om de veiligheid en zichtbaarheid te verbeteren bij het besturen van voertuigen in moeilijke omstandigheden. Zijn robuustheid en prestaties maken het een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare oplossing voor zijn achteruitrijcamera.

CA9769

Gegevensblad

Spanning
12-32v
Hauteur
121 mm
Lengte
176 mm
Diepte
26.13mm
type verbinding
kabel
inch
7"
audio
nieuw