Pro Led-monitor HD DVR draadloos 9" 4 ingangen

9" Quad draadloze HD-monitor

De 9 inch draadloze DVR-monitor ondersteunt 4 ingangen en een audiofunctie.

De monitor wordt aangesloten via een 8-pins kabel

Afmetingen zijn: 236mm X 158mm X 28mm

CA9793
€ 337,21
€ 337,21 € 278,69
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 337 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 337 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,37.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led 9" draadloze HD-monitor met 4 ingangen

De 9" achteruitrijcameramonitor met 4 ingangen biedt een geavanceerde bewakingsoplossing voor de achteruitkijkbehoeften van uw voertuig. Deze monitor is ontworpen voor optimaal zicht en verbeterde veiligheid bij het achteruitrijden of parkeren.

Met 9 inch biedt het scherm een duidelijke en gedetailleerde kijkervaring, waardoor het gemakkelijk is om rond uw voertuig te kijken. Dankzij de 4 video-ingangen kun je meerdere achteruitrijcamera's of andere bewakingsapparaten aansluiten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende toepassingen.

Het scherm is eenvoudig te installeren en te gebruiken, met intuïtieve bediening om te schakelen tussen de verschillende video-ingangen. De robuuste behuizing zorgt voor duurzaamheid op lange termijn, terwijl de hoge resolutie een uitstekende beeldkwaliteit levert, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden.

Of je nu een vrachtwagenchauffeur bent of gewoon de veiligheid van je eigen voertuig wilt verbeteren, dit 9-inch achteruitrijcamerabeeldscherm met 4 ingangen is een ideale keuze om je altijd een duidelijk en betrouwbaar beeld te geven van de achterkant van je voertuig.

CA9793

Gegevensblad

Spanning
12-32v
Hauteur
158 mm
Lengte
236 mm
Diepte
28 mm
type verbinding
draadloos
kabel
inch
9"
audio
nieuw